שיווק ופרסום
אחרי 20 שנה בתפקיד: מנכ"ל קבוצת גולף אילנה קאופמן הודיעה על פרישה
אבי פישר, יו"ר ומנכ"ל כלל תעשיות: "מצרים על פרישתה של אילנה; ב-20 השנים האחרונות היא הוליכה את הקבוצה להצלחות גדולות בשוק הישראלי"
לאחר 20 שנה בתפקידה, אילנה קאופמן, אחת המנהלות הוותיקות במשק הישראלי החליטה לפרוש מתפקידה כמנכ\"ל קבוצת גולף. קאופמן הודיעה היום (יום א\') לדירקטוריון החברה על רצונה לסיים את תפקידה.
לדברי קאופמן: \"לאחר 20 שנים, החלטתי לסיים את תפקידי כמנכ\"לית קבוצת גולף. כולי הערכה לעובדי החברה ומועצת המנהלים שלה, שעשו תמיד להצלחתה של גולף והפכו אותה לאחת הקבוצות המוצלחות במשק הישראלי\".
אהרון מידן, יו\"ר מועצת המנהלים של קבוצת גולף, אמר היום: \"אנו מכבדים את החלטתה של אילנה קאופמן לפרוש, לאחר 20 שנים בקבוצה. אילנה היא אחת מעמודי התווך בקבוצת גולף ואני משוכנע שבקרוב נכריז על מנכ\"ל ראוי לקבוצה\".
אבי פישר, יו\"ר ומנכ\"ל כלל תעשיות: \"אנו מצרים על פרישתה של אילנה קאופמן, מנכ\"לית קבוצת גולף, אשר ב-20 השנים האחרונות, הוליכה את הקבוצה להצלחות גדולות בשוק הישראלי. לאחר שנים ארוכות בתפקיד התובעני, בקדנציה יוצאת דופן באורכה, ביקשה אילנה לסיים את תפקידה ואנו נעתרנו לבקשתה. בשם בעלי המניות ברצוני להודות לאילנה על פועלה ותרומתה הגדולה לחברה\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.בערך עשר שנים מאוחר מידי...ארכאית רצח (ל"ת)בן 02/2014/03הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.הצלחות?לא מפתיע 02/2014/03הגב לתגובה זו0 0במשך 20 שנה ישנה על האף ולא הניעה מהלכים של חדשנות וכניה לעולמות חדשים. הפכה חברה ממותגת וגדולה לעוד שחקן בינוני ואפור... אולי עכשיו ינערו אבק ויתעוררו למציאות של 2014.סגור
-
1.(ל"ת)מגעילה 02/2014/02הגב לתגובה זו0 0סגור


