קריירה ולימודים
רוצים להרוויח 2,858 שקל ביום אחד? הג'וב הזה בשבילכם
דרושים מועמדים לתפקיד מזכירי ועדות קלפי בבחירות שתיערכנה ביום שלישי, ה-31 באוקטובר 2023, ואם אתם עומדים בדרישות - תוכלו לקבל שכר נאה מאוד. כל הפרטים בפנים
רוצים להרוויח אלפי שקלים ליום עבודה בודד? קול קורא לגיוס מזכירי קלפיות בחירות ברשויות המקומיות 2023 פורסם היום (ראשון), לפיו דרושים מועמדים לתפקיד מזכירי ועדות קלפי בבחירות שתיערכנה ביום שלישי, ה-31 באוקטובר 2023.
התפקיד מוגדר כמנהל הבחירות בכל רשות מקומית ימנה את מזכירי ועדות הקלפי, בהתייעצות עם ועדת הבחירות. מזכיר ועדת הקלפי אמון על ניהולה התקין של עבודת ועדת הקלפי ביום הבחירות, לשם כך ולצורך מילוי תפקידו כנדרש, עליו להיות בקיא בהנחיות ובנהלים לקיום הבחירות החל מפתיחת הקלפי, תהליך ההצבעה , ניהול פרוטוקול הועדה, סגירת הקלפי והעברת תוצאות ההצבעה וחומרי ההצבעה למנהל הבחירות.
הקול הקורא ישמש את מנהלי הבחירות לצורך מינוי מזכירים בוועדות הקלפי וכן מינוי מזכירים נוספים ("מזכירים רזרביים") שמבצעים תפקידים נוספים (לרבות קולטים, סיוע למנהל הבחירות וכו'). בנוסף, הקול הקורא ישמש גם את משרד הפנים במינוי מזכירים וחברי ועדת קלפי שבסמכות המשרד. במקרה זה, ראיון והליכי המינוי יתבצעו ע"י מנהלי האזורים.
מי יכולים להגיש מועמדות? הדרישות הן שהמועמד יהיה גיל 21 ומעלה ביום הבחירות, 12 שנות לימוד, ידיעת השפה העברית, יתרון לעובדי ציבור ולבעלי ניסיון קודם כמזכירי ועדות קלפי, ברשויות בהן שיעור דוברי השפה הערבית הינו ניכר - יתרון לבעלי ידיעת השפה הערבית, ניידות - יתרון
התשלום הכולל למזכיר קלפי הינו 2,868 שקל (ברוטו). התשלום ישולם רק לאחר יום הבחירות, והוא מותנה בקבלת כתב מינוי ובביצוע התפקיד בהצלחה. לא ישולם כל תשלום למי שלא שובץ לתפקיד. יובהר כי התשלום מגלם בחובו את התשלום בגין כל הפעולות הנוגעות לתפקיד זה, ובכלל זה –ראיון והדרכה, ביצוע מבחן, הגעה לאתר הייעודי לאיסוף חומר, נסיעות וכד'. ולא ישולם למועמד כל תשלום נוסף .
עוד ב-
למזכיר שיישא בתפקיד גם בבחירות חוזרות ("סבב שני") ברשות, ישולם תשלום בגובה 1,958 שקל ברוטו יובהר שמינוי מועמד לתפקיד בבחירות חוזרות נעשה בהתאם לשיקול דעת מנהל הבחירות. התשלום לקולט הינו 1,958 שקל ברוטו; התשלום למזכיר קלפי בקלפיות מיוחדות (בבתי סוהר, בתי חולים, קלפיות לבעלי תפקידים וכו') הינו 2,421 שקל ברוטו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.זה לא בדיוק נכוןא 01/2024/04הגב לתגובה זו4 0כדי לשמש כמזכיר קלפי נדרש: 1. לעשות מבחן של כשעה באמצעות לומדה 2.לעשות ראיון של כרבע שעה בזום. 3. להשתתף ביום הדרכה ומבחן של כ-5 שעות כשבוע לפני הבחירות. 4.יום לפני לנסוע להביא את חלק מהחומר לקלפי. 5.ביום הקלפי להיות בשש וחצי כדי להכין את הקלפי, לספור את הקולות מדעה 22:00 עד 23:30 לפחות, ואז לנסוע למרכז האזורי למסור את החומר, שזה מסתיים לפחות בשעה 01:00 בלילה. יחד עם זאת זה תפקיד חשוב בדמוקרטיה, וחויה למי שאוהב את הממשק עם אנשים.סגור
-
1.חומר למחשבה!!!!אנצי! 07/2023/30הגב לתגובה זו0 1אם מזכירה אומרת לכולם שהיא עובדת כל כך טוב,עד שהבוס לא מסתדר בלעדיה,אז צריך לפטר אותה.הסיבה:כל מזכירה עובדת בשיטה שלה ויש הרבה מידע ושיטות שונות למיין אותו! אז אם המזכירה לא מגיעה לעבודה מכל סיבה שהיא,דווקא בגלל זה הבוס והעובדים חייבים למצוא ולדעת את המידע הזה לטובת הארגון! כך שאם מזכירה לא חושבת על טובת הארגון, צריך לפטר אותה ולמצוא אחרת שכן!!!!סגור



