כסף וצרכנות

קרפור בבשורה אדירה לעיר הזו: איפה נפתח סניף מהדרין חדש?

בטקס הפתיחה החגיגי של הסניף החמישי בפתח תקווה שמכוון לקהל החרדי, השתתפו אישי דת בולטים, ביניהם האדמו"ר ממעזיבוז' שליט"א, שקבע את המזוזה וגזר את הסרט לצד הרב אשר שוקר, מחזיק תיק הרווחה בעירייה ויו"ר המועצה הדתית בראש העין.
מערכת ice |  2
קרפור (צילום shutterstock)
קרפור מציגה: מהפכת קמעונאות כשרה בפתח תקווה. אירוע השקה מרשים התקיים השבוע באם המושבות, עם פתיחת הסניף החמישי של רשת "קרפור" הבינלאומית בעיר. הסניף החדש, הממוקם ברחוב בר כוכבא 63, מציע חווית קנייה תחת כשרויות מחמירות, ומהווה בשורה משמעותית לקהילה החרדית באזור.
בטקס הפתיחה החגיגי השתתפו אישי דת בולטים, ביניהם האדמו"ר ממעזיבוז' שליט"א, שקבע את המזוזה וגזר את הסרט לצד הרב אשר שוקר, מחזיק תיק הרווחה בעירייה ויו"ר המועצה הדתית בראש העין.

המתחם החדש, המתפרש על שטח נרחב ומעוצב בקפידה, מציע מגוון עשיר של מוצרים במחירים תחרותיים במיוחד – מבשרים איכותיים ומוצרי חלב ועד מוצרי היגיינה, פירות וירקות טריים, מזון לתינוקות ומוצרי ניקיון. מנכ"ל הרשת, מיכאל לובושיץ, המוביל את מהפכת סניפי המהדרין ברחבי הארץ, הביע גאווה על הרחבת הפעילות בעיר ועל המענה לביקוש הגובר למוצרים בכשרות מהודרת.
התגובות הנלהבות של מאות הצרכנים שהגיעו לאירוע ההשקה מעידות על הצורך האמיתי שהסניף החדש ממלא. ממעזיבוז' הדגיש בברכתו: "פתיחת סניף נוסף בכשרויות מהודרות מראה עד כמה הציבור היה צמא לכך". עם שילוב ייחודי של כשרות מחמירה, מגוון עשיר ומחירים נוחים, נראה שקרפור מצליחה לחולל שינוי אמיתי בשוק הקמעונאות הכשרה בישראל.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    הרשת היחידה שיש לה אגנדה צרכנית ראויה. לא שטיקים ולא
    אייל 05/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 2
    ולא טריקים ולא פגי תוקף.
    סגור
  • 1.
    על תקנו בכרפור
    ניר 05/2025/09
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סופר של חמדנים של יודעים גבול למחירים יקרים
    סגור