כסף וצרכנות
בשורה משמחת לנוסעים: זאת חברת התעופה הענקית הגדולה שצפויה לחזור מחר
בשורה מחמת לנוסעים, חברת התעופה הענקית האמריקאית צפויה לחזור לנחות מחר בשדה תעופה בן גוריון והיא עשויה להביא עימה בשורה ליעד החם
בעוד שחברות תעופה זרות רבות ממשיכות לדחות את חזרתן לישראל, דווקא אחת מענקיות התעופה האמריקאיות צפויה לשוב מחר ולחדש פעילות — מה שעשוי להשפיע באופן ישיר על המחירים וההיצע בטיסות לניו יורק.
יונייטד איירליינס, אחת מחברות התעופה הגדולות בעולם, תנחת מחר (שלישי) בנמל התעופה בן גוריון לאחר הפסקה של מספר שבועות, בעקבות מבצע "עם כלביא" בדרום ובצפון. החברה ביטלה את טיסותיה לארץ מתוך שיקולי ביטחון, אך כעת מחזירה את הקו לפעילות סדירה.
חזרתה של יונייטד לשוק הישראלי ובמיוחד לקו תל אביב–ניו יורק עשויה להשפיע באופן משמעותי על שוק התעופה לארצות הברית. נכון להיום, הביקוש לטיסות לניו יורק גבוה מאוד, ההיצע מוגבל והמחירים בהתאם. יונייטד צפויה להוסיף מושבים בקו המבוקש, ולא פחות חשוב להוריד את המחירים בנוסף לחברות התעופה שטסות כיום כמו אל על וחברת התעופה ארקיע.
נכון, זו עדיין לא "חזרה לשגרה" מלאה בענף, וחזרתה של חברה אחת לא תפתור את משבר ההיצע כולו. אך עבור הצרכנים, גם "טיפה בים" יכולה להפוך להבדל של מאות שקלים במחיר כרטיס.
עוד ב-
לפי הערכות בענף, טיסות של יונייטד עשויות להוזיל את המחיר הממוצע לקו ניו יורק בכ־10%–15% בתקופה הקרובה, בהתאם לתדירות הטיסות והתחרות שתיווצר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דיילים לא רוצים לטוס לישראלאפרת 07/2025/27הגב לתגובה זו0 0ולכן יונייטד שולחת לישראל צוות ברמה הכי נמוכה ומספקת שרות נורא ואיום במטוס. צוות אפטי, תוקפן, מסתגר כל הטיסה במטבחון. לא נותנים שרותסגור



