כסף וצרכנות

רמי לוי שובר את השוק: זה מה שתוכלו לקנות רגע לפני החג

לקראת חג סוכות רשת "רמי לוי שיווק השקמה" מציעה סוכה מודולרית ומגוון של כ-100 קישוטים לסוכה במחירים נמוכים למדי. כמה זה יעלה לכם? המחירים בפנים
כפיר אדר | 
רמי לוי (צילום ארנון בוסאני, shutterstock)
כבר אירגנתם את הקישוטים לסוכה שלכם? יש לכם בכלל סוכה לרגע שיסתיים יום כיפור?   לקראת חג סוכות רשת "רמי לוי שיווק השקמה" מציעה סוכה מודולרית ומגוון של כ-100 קישוטים לסוכה במחירים הזולים ביותר במדינה לדברי הרשת. 
סוכה מודולרית בגודל של 33X מטר עם אופציה לפתיחה ל-9 גדלים שונים כולל בד לבן מקיף + 2 חלונות במחיר של 179.90 שקל (בקנייה מעל 100 שקל). הרשת מציעה מגוון של כ-100 סוגי קישוטים לסוכה נוסף על כך.

ניתן לרכוש אהיל לד לסוכה במחיר 9.90 שקל, כדור מראות ענק במחיר של 29.90 שקל, מארז של 5 קישוטים 9.90 שקל, שרשרת נפתחת תפוחים ענקית במחיר של 9.90 שקל, קרוסלה נפתחת מולטי צבעונית במחיר של 7.90 שקל.
נוסף על כך בדים לסוכה 1 מטר דגם רשב"י במחיר 99.90 שקל, שרשרת מגן דוד במחיר 5.90 שקל, חבל פירות לסוכה 9.90 שקל, שרשרת מנורות מגן דוד  במחיר של 17.90 שקל בלבד.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה