כסף וצרכנות

ויקטורי מרסקת מחירים ב-28.12: המוצר המבוקש נמכר ב-12 שקל בלבד

רשת "ויקטורי" יוצאת בחגיגת מבצעים מיוחדת ליומיים בלבד: אלה המוצרים המבוקשים מהקטגוריה היקרה ביותר בסל הקניות שנמכרים בהנחות משמעותיות בסניפים ובאונליין
מערכת ice | 
אייל רביד מנכל רשת ויקטורי (צילום Magma Images, פייסבוק/ אייל רביד, shutterstock)
הקרב בין רשתות השיווק הגדולות בישראל נמשך בענק ומי שיצאה בחגיגת מבצעים רחבה במיוחד היא רשת "ויקטורי" בבעלותו של איש העסקים אייל רביד. הרשת החליטה לשבור את השוק ולהוריד מחירים דווקא על הקטגוריה שנחשבת ליקרה והמכבידה ביותר עבור ההורים בישראל, מוצרי התינוקות, בצעד שצפוי למשוך אלפי לקוחות לסניפים וגם לאתר המכירות ביומיים הקרובים.
בפוסט שפרסמה הרשת ברשתות החברתיות היא הציגה סדרה של מבצעים אגרסיביים במיוחד תחת הכותרת המבטיחה: "זה הזמן למבצעי תינוקות, בייבי!". בפרסום נכתב כי מדובר במגוון הנחות שוות ומשתלמים לכל מה שהקטנטנים שלכם צריכים, כאשר המבצעים הללו זמינים ללקוחות הרשת הן בסניפים הפרוסים ברחבי הארץ והן בהזמנות ישירות דרך האתר, מה שמאפשר להורים ליהנות מהסל הזול מבלי לצאת מהבית.
רשת "ויקטורי" חשפה את רשימת המחירים המפתיעה שמחכה לצרכנים על המדף ומדובר בשורה של מוצרי צריכה בסיסיים שנמכרים במחירים חסרי תקדים. בין היתר ניתן למצוא 3 יחידות של מחית פירות סמוצ'י נטורה נובה ב-12 שקל בלבד, 4 פאוצ'ים של פרינוק ב-16 שקל בלבד ו-4 חבילות של חיתולי פמפרס פרימיום ב-100 שקל. גם בגזרת תחליפי החלב נרשמו הוזלות דרמטיות כאשר 3 יחידות מטרנה אקסטרה קייר נמכרות ב-150 שקל, זוג נוטרילון ב-110 שקל וזוג סימילאק גולד ב-120 שקל בלבד.
בנוסף לאלו, מציעה הרשת גם את חיתולי בייביסיטר ב-3 חבילות ב-90 שקל, זוג ג'ל כביסה פרסיל בייבי ב-55 שקל ותחליב רחצה קמיל בלו סנסיטיב ב-19.90 שקל ליחידה. שימו לב לפרטים החשובים של המבצע: ההנחות יהיו בתוקף בימים ראשון ושני בלבד, ה-28.12 וה-29.12.2025 (או עד גמר המלאי), כאשר המבצעים מותנים בקנייה מעל 100 שקל של מוצרים שאינם במבצע ומוגבלים ל-2 יחידות לכל פריט או 2 מימושים לכל לקוח.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה