כסף וצרכנות
הראל ויזל ורמי שביט במהלך ענק: זה מותג האופנה שימכור לראשונה
רשת המשביר בבעלות רמי שביט ממשיכה להרחיב את פעילותה הקמעונאית ומעמיקה את שיתוף הפעולה עם מותג האופנה הבינלאומי Kenneth Cole, עם כניסתו לאתר טרמינל איקס של קבוצת פוקס
רשת המשביר ממשיכה להרחיב את פעילותה הקמעונאית ומעמיקה את שיתוף הפעולה עם מותג האופנה הבינלאומי Kenneth Cole, עם כניסתו לאתר האיקומרס המוביל בישראל טרמינל איקס (TERMINAL X) שנמצא בבעלות קבוצת פוקס של איש העסקים הראל ויזל.
מותג Kenneth Cole יימכר ב-TERMINAL X תחת קטגוריית ״מותגים״, ויציע לצרכנים בישראל מגוון רחב במיוחד של פריטי אופנה ולייף סטייל לנשים ולגברים, בהם ביגוד, הנעלה, תיקים, מצעים וקטגוריות נוספות, כחלק מהרחבת ההיצע הבינלאומי של הפלטפורמה.
בשנת 2021 קיבלה רשת המשביר את הזיכיון הבלעדי לשיווק מוצרי Kenneth Cole בישראל. מאז משווקת הרשת את מוצרי המותג במגוון רחב של קטגוריות, בהן אופנת נשים וגברים, בגדי ספורט, נעליים, טקסטיל לבית, מזוודות, תיקים ואקססוריז, מוצרי טיפוח לנשים ולגברים, מוצרי אווירה לבית ועוד.
הצלחת המותג Kenneth Cole בישראל הובילה את המשביר להעמקת ההשקעה בפיתוחו המקומי, בין היתר באמצעות קמפיינים רחבי היקף, פתיחת חנויות עצמאיות למותג והשקת אתר איקומרס ייעודי. כיום מפעילה המשביר, בנוסף ל-23 סניפיה ברחבי הארץ, שלוש חנויות עצמאיות של Kenneth Cole בקניון הזהב בראשון לציון, בקניון איילון בר"ג ובקניון מלכת שבא באילת, וכן את אתר האונליין הרשמי של המותג.
לאחר כניסת המותג לפלטפורמת Wolt, מרחיבה המשביר כעת את פעילותו גם לאתר האופנה TERMINAL X, כחלק מאסטרטגיית חיזוק הנוכחות הדיגיטלית והרחבת ערוצי המכירה של המותג בישראל.
עוד ב-
רמי שביט, בעלים ומנכ"ל המשביר: "הכניסה של מותג Kenneth Cole ל- TERMINAL Xהיא צעד נוסף שאנו נוקטים להעמקת פעילות המותג בישראל. Kenneth Cole הוא מותג בינלאומי בעל מוניטין עולמי, שנבנה לאורך יותר מארבעה עשורים. הצלחתו המתמשכת והעוצמה שצבר בשווקים הבינלאומיים הובילו אותנו, לפני מספר שנים, לפעול להשגת הזיכיון הבלעדי לשיווקו בישראל. מאז אנו משקיעים בטיפוח המותג, מציבים לעצמנו סטנדרטים גבוהים וממשיכים לפעול לפיתוח ולהעמקת פעילותו בישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



