כסף וצרכנות
רשת הסטוק מזעזעת את השוק: מוצר החובה יימכר ב-3 ב-10 שקל בלבד
ברשת מציינים כי מאז תחילת התקופה הביטחונית הנוכחית נרשמת תנועת לקוחות יפה לאורך היום, עם פיקים בשעות השיא. עופר ברק מנכ"ל ובעלים של רשת הסטוק: "הצרכנים מחפשים היום ערך אמיתי לכסף"
רשת הסטוק ממשיכה להפתיע את שוק הקמעונאות בישראל ומכריזה על מהלך מחירים חריג במיוחד: משחת שיניים Colgate Max Fresh בנפח 100 מ"ל תימכר בסניפי הרשת במחיר של 3 יחידות ב-10 שקלים בלבד - מחיר הנמוך משמעותית מהמחירים המקובלים בשוק המקומי.
מדובר במהלך שנועד, לדברי הרשת, להמשיך ולספק לצרכנים מוצרים ממותגים במחירים חסרי תקדים, גם בתקופה שבה משקי הבית בישראל מתמודדים עם יוקר מחיה גבוה ואי-ודאות כלכלית. לשם השוואה, מחיר משחת שיניים מהסוג הזה בישראל מתחיל בדרך כלל בכ-7.9 שקלים ליחידה ואף מגיע ליותר מ-10 שקלים בחלק מהחנויות.

קרדיט: רשת "הסטוק"
לדברי הנהלת הרשת, גם בתקופה המאתגרת שעוברת על המשק הישראלי הכוללת מצב ביטחוני מורכב ושגרת חיים לא יציבה, הרשת ממשיכה לפעול כרגיל בהתאם להנחיות ולשמור על פעילות מלאה בסניפים. מנהלי החנויות נערכו מראש למצבי חירום, והעובדים תודרכו כדי להבטיח פעילות רציפה ושירות לקוחות מלא.
ברשת מציינים כי מאז תחילת התקופה הביטחונית הנוכחית נרשמת תנועת לקוחות יפה לאורך היום, עם פיקים בשעות השיא, כאשר לקוחות רבים מגיעים לסניפים בעיקר עבור מוצרי צריכה בסיסיים, מוצרי ניקיון, חומרי יצירה וציוד לבית.
המהלך החדש עם משחות השיניים של קולגייט מצטרף לשורה של מבצעי “שוברי שוק” שהרשת השיקה לאחרונה, כחלק מאסטרטגיה שנועדה להרחיב את סל הקנייה של הצרכן הישראלי במחירים נמוכים משמעותית מהמקובל בשוק.
עופר ברק מנכ"ל ובעלים של רשת הסטוק מדגיש כי ברשת רואים חשיבות מיוחדת בהנגשת מוצרים יומיומיים במחירים נוחים דווקא בתקופות מאתגרות למשקי הבית בישראל. "הצרכנים מחפשים היום ערך אמיתי לכסף", הוא אומר ואנחנו פועלים כל הזמן כדי להביא מוצרים מוכרים ואיכותיים במחירים שפשוט שוברים את השוק".
עוד ב-
המבצע צפוי להיות זמין בכלל סניפי הרשת ברחבי הארץ, עד גמר המלאי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



