כסף וצרכנות
יוחננוף בהצעה מפתה לפסח: "במקום לנקות, קנו חדש רק ב-399 שקל"
רשת יוחננוף פרסמה מבצע לקראת החג ומציעה תנור בילד אין של M?ller בנפח 60 ליטר במחיר 399 שקל במקום 699 שקל. לצד זאת הוצגו גם מבצעים על שואבים רובוטיים ומכשירי ניקוי לבית
רשת השיווק יוחננוף ממשיכה לפרסם מבצעים על מוצרי חשמל לבית ולמטבח. בהודעה חדשה שפרסמה היום ברשתות החברתיות מציעה הרשת תנור בילד אין במחיר מוזל במיוחד, לצד מבצע נוסף על שואב רובוטי חכם.
בפרסום שהעלתה הרשת נכתב: "למה להילחם בשומן שרוף כשאפשר פשוט להחליף? במחיר של חומרי ניקוי ושעות של עבודה קשה, אתם פשוט מתחדשים בתנור חדש ונוצץ. החג הזה לא עובדים בפרך. תנור חדש ב־399 שקל בלבד". עוד נמסר כי המבצע תקף עד גמר המלאי ובסניפים נבחרים בלבד.
על פי הפרסום, מדובר בתנור בילד אין של המותג Müller בנפח 60 ליטר המיועד לאפייה ולבישול. מחירו עומד על 399 שקל במקום 699 שקל, המחיר הנמוך ביותר בזאפ.
בנוסף לכך הציגה הרשת בשבוע שעבר מבצע נוסף על שואב רובוטי של Roborock מדגם Roborock Qrevo MaxV. לפי הפרסום, המכשיר שואב ושוטף את הרצפה, מזהה מכשולים בבית ומתכנן מסלול ניקוי. עוד נמסר כי הרובוט חוזר לעמדת העגינה שמנקה את המטליות ומרוקנת את המיכל. מחירו עומד על 1,999 שקל, ובנוסף ניתנת הנחה של 10 אחוז לחברי מועדון. גם מבצע זה תקף בסניפים נבחרים בלבד.
עוד ב-
עוד פרסמה הרשת מבצע נוסף על שואב שוטף מסוג SWITCH S7 של המותג TINECO במחיר של 1,790 שקל בלבד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



