כסף וצרכנות
סופר פארם מטלטלת את השוק ומרסקת מחירים - זה מה שתרכשו רק בשקל
הרשת מציעה מגוון רחב של מוצרי צריכה בסיסיים במחירים נמוכים במיוחד, כולל יחידה שנייה בשקל בודד בלבד. המבצעים בתוקף עד ה-15.4.26
רשת סופר-פארם יוצאת בסדרת מבצעים אגרסיבית המציעה מגוון רחב של מוצרי צריכה בסיסיים במחירים נמוכים במיוחד, כחלק ממהלך שיווקי הממוקד במוצרי טואלטיקה, היגיינה וטיפוח.
המבצע הבולט ביותר בפרסום הנוכחי מאפשר ללקוחות הרוכשים ממגוון מוצרי החנות ב-99 ש"ח ומעלה להוסיף 49.90 ש"ח ולקבל מארז מגבות רחצה יוקרתי של המותג "יונייטד קולורס אוף בנטון", הכולל שתי מגבות גוף ושתי מגבות פנים עשויות 100% כותנה.
מעבר להטבה המרכזית, הרשת מציעה רשימה ארוכה של מוצרים מובילים במחיר של שקל אחד בלבד ליחידה השניה. בין המוצרים המשתתפים במבצעי ה"שקל" ניתן למצוא שמפו ומרכך של המותגים הד אנד שולדרס ופנטן, תחליבי רחצה של דאב ופלמוליב, משחות שיניים קולגייט בגרסאות שונות ומארזי מברשות שיניים של המותג. גם בתחום ההיגיינה הנשית והטיפוח האישי מוצעים מחירים דומים, כאשר מוצרי קוטקס, דאודורנטים של רקסונה וניוואה, וצבעי שיער של פאלט נכללים בהטבות אלו. בנוסף, מוצרי נייר של קלינקס ונוזלי כביסה של בדין משתתפים בחגיגת המכירות.
עוד ב-
במקביל למבצעי השקל, הרשת מפעילה מבצעי 1+1 על דאודורנטים של המותג פה (Fa), סבון ידיים פלמוליב, מוצרי אולוויז וצבעי שיער של אינדולה. גזרה נוספת שזוכה לתשומת לב היא תחום מברשות השיניים החשמליות של Oral-B, עם הנחות של עד 40% על מברשות נבחרות ואפשרות לקבל זיכוי של 60 ש"ח ברכישת ראשים להחלפה. המבצעים בתוקף עד ה-15.4.26 או עד גמר המלאי, והם כפופים להתניות המפורטות בתקנון הרשת, כולל הגבלות על כמות היחידות שניתן לרכוש בכל קנייה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



