תרבות ופנאי
עדן פינס: "אושר הופתע מאוד"
הדוגמנית שמסתתרת מאחורי דמות נמלת האש ב"הזמר במסכה" סיפרה על תגובתו של בעלה, הזמר אושר כהן, להופעתה בתוכנית
הדוגמנית ומנחת הטלוויזיה עדן פינס, שמככבת בימים אלה בעונה החדשה של "הזמר במסכה" בקשת 12, התראיינה הבוקר (שישי) לתוכנית "שישי בבוקר עם גלית ויואב", בהגשת גלית גוטמן ויואב לימור.
במהלך הריאיון סיפרה על החוויה מאחורי דמות נמלת האש, חשפה כיצד הצליחה להסתיר את זהותה מחברת הפאנל אופירה אסייג והתייחסה לאפשרות שבעלה, הזמר אושר כהן, מסתתר גם הוא מאחורי אחת המסכות.
"אושר הופתע מאוד, אבל בקטע טוב. הוא לא התפלא שעשיתי את הפרויקט, מאוד מפרגן", סיפרה פינס על תגובתו של בעלה להשתתפותה בתוכנית. כאשר נשאלה על האפשרות שגם כהן משתתף בעונה הנוכחית, השיבה: "אני לא חושבת שזה הוא, אני מזהה אותו מקילומטרים, מרגישה את האנרגיה שלו".
כזכור, בעונה הנוכחית של "הזמר במסכה" הוחלט על שינוי בפורמט, כאשר זהותה של אחת הדמויות נחשפה לצופים כבר בתחילת העונה, בעוד שחברי הפאנל ממשיכים לנסות ולגלות מי מסתתר מאחורי התחפושת. פינס, שמגלמת את נמלת האש, סיפרה על החיבור המיוחד לדמות.
"אני מאוד אוהבת את הדמות שלי, היא חמודה. אתם תראו איך מפרק לפרק נמלת האש משתלטת עליי. כל הפורמט הזה היה מדהים, לא ציפיתי שאהנה בצורה כזאת, שהליווי של התוכנית יהיה כל כך מרגש עבורי", אמרה.
אחד האתגרים המשמעותיים מבחינתה היה להסתיר את זהותה מאופירה אסייג, שמכירה אותה היטב. פינס סיפרה: "ידעתי מלכתחילה שאופירה מכירה אותי בכל צעד, מזל שאת המבט היא לא ראתה. ידעתי שהיא הראשונה שתעלה עליי. היינו צריכים לעבוד על תנועות גוף, הליכה והגשה אחרת, וברוך השם זה הצליח".
בהמשך התייחסה גם לאופי של התחפושת: "נמלת אש היא עוקצת, אני לא בן אדם עוקצני. זה שלילי לי, אני בן אדם מאוד חיובי". לדבריה, למרות ההבדלים באופי, היא דווקא מוצאת דמיון חיצוני בינה לבין הדמות, בעיקר בלחיים, בחיוך ובעיניים הגדולות.
לצד השתתפותה בתוכנית, פינס נבחרה גם להוביל פינה נלווית ל"הזמר במסכה" באפליקציית V1, שבמסגרתה היא מלווה את המתרחש בתוכנית. המינוי הגיע במקביל לבחירתו של אושר כהן לשמש כשופט ב"הכוכב הבא לאירוויזיון", גם היא בקשת 12.
עוד ב-
על התפקיד הנוסף סיפרה פינס כי הוא גורם לה לחשוב על השאלות שהייתה מפנה לעצמה כמשתתפת. היא גם חשפה את הקושי הפיזי שמאחורי ההופעות: "מה שהמתמודדים עוברים הוא לא פשוט. כשאתה על במה ומכוסה, אתה תמיד בין קונפליקט של 'האם זה טוב לי שאני מכוסה או שלא?' וגם המסכה היא לא פשוטה. אתה יכול פתאום לא לראות לאן אתה הולך, ויש אדים בתוך העיניים. אבל זה כיף".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



