כסף וצרכנות
אושר עד מסתערת על שוק חדש: המוצר המבוקש ב-599 שקל בלבד
רשת אושר עד לא עוצרת: משיקה מוצרים חדשים ומפתיעים במיוחד שנמכרים בהנחות מיוחדות לרשת ההשקה בכל הסניפים בישראל
לרגל חג הפסח המתקרב, רשתות השיווק הגדולות בישראל יוצאות בחגיגה של מבצעים על מוצרים רבים, זאת במטרה להתחרות על הכיס של הצרכן הישראלי. מי שהחליט בשבועות האחרונים לחתוך מחירים בכל הסניפים שלה בארץ היא רשת אושר עד, שהודיעה על חגיגה של מבצעים של ממש.
כעת, אחרי שיצאה עם שורה של הנחות על מגוון מחלקות, אושר עד מפתיעה את השוק ומשיקה שורה של מוצרים חדשים במבצעים מיוחדים. כך למשל מוכרת הרשת בכל הסניפים שלה בישראל קולנועית חשמלית ב-2,499 שקל.
בנוסף על כך, החלה הרשת למכור אופניים, ומציגה אופניים חשמליים של "לקסון פאוור" במחיר מיוחד של 1,899 שקל. כמו כן, מוכרת הרשת אופניים 24 רגילים של "לקסון" ב-599.90 שקל בלבד.
עוד ב-
וזה ממש לא הכל. רשת אושר עד השיקה גם מוצרים נוספים לקראת הקיץ, בהם מתקן קפיצה מתנפל כולל בריכה של "ג'אמפר ישראל" ב-599 שקל, וטרמפולינה ענקית לגינה הכוללת מגלשה אי הפירטים גם כן של חברת "ג'אמפר ישראל" במחיר מבצע מיוחד של 1,199 שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



