כסף וצרכנות

רמי לוי, אושר עד או קרפור: זו הרשת המשתלמת ביותר בישראל

מחקר ענק בדק מעל 1,500 מוצרים בכל הרשתות הגדולות. התוצאות חושפות פערים אדירים בין רמי לוי, אושר עד, יוחננוף והרשת היקרה ביותר בפער

מערכת ice |  1
מחירים נמוכים-אילוסטרציה (צילום freepik, shutterstock)
על רקע הקמפיין של קרפור ומשרד הכלכלה "הסל של המדינה", בו מציעים הנחות על 100 מוצרים בכל סניפי היפר קרפור ברחבי הארץ, בקשת 12 ערכו בדיקה מקיפה של 1,550 מוצרים נבחרים בכל רשתות השיווק הגדולות ביותר בישראל ובדקו - מי באמת הרשת הכי זולה כיום ומי דווקא הכי יקרה?
על פי המחקר הגדול שנערך, הרשת הזולה ביותר בארץ היא רשת "רמי לוי שיווק השקמה" עם ממוצע של 21,829 שקל לכל המוצרים שנבדקו. מיד אחריו נמצאת רשת "אושר עד, עם סל קניות של 22,086 שקל על כל המוצרים שנבדקו.
במקום השלישי רשת "יוחננוף" עם סל קניות של 22,605 שקל ל-1,550 המוצרים שנבחדקו, אחריה רשת "מחסני השוק" עם סל קניות של 24,077 שקל. רשת קרפור היפר רק במקום החמישי עם סל של 24,965 שקל.
ומי יצאו הרשתות הכי יקרות? כלל המוצרים שנבדקו ברשת ויקטורי עלו 14,965 שקל, בדיוק כמו רשת יוניברס מבית שופרסל. הרשת הכי יקרה בישראל על פי המחקר היא רשת שופרסל דיל, עם סל קניות של 25,815 שקל ל-1,550 המוצרים שנבדקו.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פראיירים מי שמוכנים לממן את החונטות והדיקטטורים
    גולן 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין סיבה לשלם עוד אלפי שקלים בחודש למונופולים
    סגור