כסף וצרכנות

'אושר עד' בטירוף ומרסקת את המחיר: המוצר המבוקש נמכר רק ב-199.90 שקל

רשת הדיסקאונט מפתיעה את הלקוחות עם מוצר אלקטרוניקה פופולרי במחיר שובר שוק. מה מחכה לכם על המדפים בסניפים, ולמה הוא מעורר סערה בקרב הצרכנים בישראל?
אושר עד (צילום פלאש 90/ יוסי אלוני, shutterstock)
מוצר ברשת הדיסקאונט אושר עד מעורר עניין רב בקרב לקוחות, ומעלה מחדש את הדיון סביב תמחור מוצרי אלקטרוניקה וצעצועים ברשתות המזון הגדולות.
במסגרת המבצעים של הרשת, מוצע כעת למכירה רחפן מבית המותג "ART PLAY" (ארטפליי), המיועד לגילאי 14 ומעלה, כאשר מחירו עומד על 199.90 שקלים בלבד. המוצר, שמגיע באריזה שחורה גדולה המותאמת למדפי הרשת, כולל על פי הכיתוב מצלמה מובנית, שלט רחוק המצויד במסך לצפייה בזמן אמת, ומערכת ייצוב המבוססת על 6 צירים (6-Axis) הפועלת בתדר של 2.4Ghz.
על פי הכיתוב ברשת מדובר במערכת של "רחפן צילום אלחוטי עם שלט כולל מסך תצוגה". האריזה עצמה מציגה את הרחפן כשהוא בצבע שחור, בעל ארבעה מדחפים המוגנים במגני פלסטיק ייעודיים, ופנסי תאורה קדמיים המיועדים לטיסה בתנאי חשיכה.
צרכנים רבים המבקרים בסניפי אושר עד מציינים כי הרשת נוהגת להביא באופן קבוע מוצרי אלקטרוניקה וצעצועים פופולריים במחירי יבוא מקבילים או במבצעים נקודתיים. קטגוריית הרחפנים הפכה לאחת המבוקשות ביותר בשנים האחרונות עבור בני נוער, וההגעה של מוצר כזה למדפי רשת שיווק גדולה מנגישה אותו לקהל הרחב. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה