כסף וצרכנות
עד 3,000 שקל ליום: הג'וב הלוהט של ישראל נחשף
לקראת מערכת הבחירות הקרובה מתחיל גיוס רחב היקף של אלפי ישראלים שייקחו חלק בתהליך הלאומי המרכזי, לצד הזדמנות להשתלב במערך הבחירות
לקראת יום הבחירות הקרוב, דפנה ליאל פרסמה בעמוד האינסטגרם שלה פרטים חדשים בנוגע לגיוסים לתפקידים הנדרשים להפעלת מערך הבחירות. לפי הפרטים שפרסמה, כ-35 אלף אנשים צפויים להתגייס לתפקיד מזכירי ועדות קלפי, כאשר השכר עבור התפקיד צפוי לעמוד על בין 2,700 ל-3,000 שקלים.
יום העבודה של מזכירי ועדות הקלפי צפוי להתחיל בשעה 6:30 בבוקר ולהימשך עד לסיום יום הבחירות. הבחירות עצמן צפויות להתקיים ביום שלישי, 27 באוקטובר.
מזכיר ועדת קלפי הוא הגורם המקצועי שאחראי על ניהול הליך ההצבעה בהתאם לחוק ולהנחיות ועדת הבחירות המרכזית. במסגרת התפקיד אחראי המזכיר על קבלת ציוד הבחירות, הכנת הקלפי לקראת פתיחתה, שמירה על סדר תקין והדרכת חברי ועדת הקלפי בנוגע לעבודתם במהלך יום ההצבעה.
במהלך יום הבחירות אחראי המזכיר גם על זיהוי הבוחרים, בדיקת מסמכי הזיהוי, רישום המצביעים ושמירה על תקינות ההליך. לאחר סיום ההצבעה הוא מנהל את שלב סגירת הקלפי וספירת הקולות יחד עם חברי הוועדה.
בנוסף לגיוס מזכירי הקלפיות, צפויים להיבחר גם כ-14 אלף מפקחי טוהר בחירות, אשר יקבלו שכר של כ-2,300 שקלים ברוטו. אחד התנאים המרכזיים לתפקיד הוא שהמועמדים לא יהיו חברים באף מפלגה במהלך שלוש השנים האחרונות, זאת במטרה לשמור על עצמאות ואובייקטיביות במהלך הפיקוח.
עוד ב-
ליאל הציגה את הגיוסים כהזדמנות עבור הציבור לקחת חלק בתהליך הדמוקרטי, וכינתה את הבחירות הקרובות "הבחירות הגורליות ביותר בתולדות המדינה". כעת, עם תחילת ההיערכות למערך הבחירות, מתחיל גם גיוס כוח האדם שיאפשר את קיום ההליך ברחבי הארץ.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



