כסף וצרכנות
רשות המסים החליטה: הקדמת תשלום מקדמות למענק השתתפות בהוצאות קבועות
מנהל הרשות ערן יעקב הודיע על הקדמה למי שהגיש בקשה עד ה-4 באפריל. המקדמות עבור בקשות אלו ישולמו תוך שבוע ימים מיום הגשת הבקשה וגובה המקדמה יעמוד על 60%. מה התנאים? התשובות בפנים
עם חזרת המשק לפעילות ולקראת חג הפסח: מנהל רשות המסים, ערן יעקב, הודיע היום (חמישי) על הקדמת תשלום המקדמות עבור בקשות למענק השתתפות בהוצאות קבועות שיוגשו עד ל-4 באפריל.
המקדמות עבור בקשות אלו ישולמו תוך שבוע ימים מיום הגשת הבקשה וגובה המקדמה יעמוד על 60%. הקדמת תשלום המקדמות נועדה לסייע לעסקים בתזרים המזומנים עם חזרת המשק לפעילות ולקראת חג הפסח.
מדובר בקיצור זמנים משמעותי, הואיל וכיום תשלום המקדמות בשיעור של 60% מבוצע בשתי פעימות (40% + 20%) ומושלם בחלוף 21 יום אצל עסקים עם מחזור עד 1.5 מיליון שקל ובחלוף 28 יום עסקים עם מחזור עד 1.5 מיליון שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


