כסף וצרכנות

רמי לוי מחלק כרטיסי טיסה מתנה: כך תוכלו לזכות

בעמוד הפייסבוק נכתב: "רוצים לטוס לאחד מיעדי יוון של ישראייר? השתתפו בפעילות ותוכלו לבחור בין רודוס, אתונה וחאניה! איך משתתפים? תנו לייק לעמוד שלנו וספרו לנו על משהו יוצא דופן שקרה לכם בעת חופשה ביוון הסיפור המקורי והמצחיק ביותר ייבחר ע"י צוות שופטים מטעם ישראייר ויזכה בכרטיס הטיסה! בהצלחה לכולם, יאסוווו"

מערכת ice |  8
רמי לוי (צילום shutterstock, יחצ, פלאש 90/ משה שי)
יוזמה מעניינת ביותר של 'ישראייר, חברת התעופה שבשליטתו של איש העסקים רמי לוי, מבעלי 'שיווק השקמה' וקופיקס. הרשת מעניקה מבצע ענק ללקוחות שיכולים לזכות בכרטיס טיסה בחינם ליוון.
בעמוד הפייסבוק נכתב: "רוצים לטוס לאחד מיעדי יוון של ישראייר? השתתפו בפעילות ותוכלו לבחור בין רודוס, אתונה וחאניה! איך משתתפים? תנו לייק לעמוד שלנו וספרו לנו על משהו יוצא דופן שקרה לכם בעת חופשה ביוון הסיפור המקורי והמצחיק ביותר ייבחר ע"י צוות שופטים מטעם ישראייר ויזכה בכרטיס הטיסה! בהצלחה לכולם, יאסוווו".
 
רק לפני חודש, באתר הרשמי של ישראייר נכתב על מבצע אחר: "רק בישראייר ורק ל-72 שעות - CRAZY WEEKEND! חופשות בחו"ל בחודש יוני בהנחות מטורפות! רודוס, שארם, באטומי, מונטנגרו, פראג, כרתים, ורנה ועוד מגוון יעדים באתר בלבד"
זה לא המהלך היחיד. רגע לפני יום העיוור, הודיעה החברה על מהלך מרגש שייכנס בקרוב עבור לקויי הראיה. בפייסבוק של ישראייר נכתב: "הידעתם? ב-6.6 חל BLIND DAY: יום להגברת המודעות לציבור האנשים עם עיוורון ולקויות ראיה. מטרת הבליינד דיי היא להגביר את המודעות לקהילה הזו ולעודד את שילובה בחברה. ישראייר מצטרפת לקריאה "תעצמו את העיניים - ותראו!".

עוד נכתב: "מספר קוראי הברייל בישראל הוא לא גבוה ואנחנו לא יודעים מה חלקם בין נוסעינו. יחד עם זאת, חשוב לנו לאפשר לכולם לקבל מידע המאפשר התמצאות בסביבת המטוס בשוויון, עצמאות וכבוד. מעבר לתדריך הבטיחות המוענק על ידי צוות דיילי האויר המסור שלנו, תדריך שירות בברייל זמין במטוסי ישראייר ויוצע לנוסעים הרלוונטים".
לסיום נכתב: "אנחנו מודים ל'ספרייה המרכזית לעיוורים ולבעלי לקויות קריאה' וכן ל'מגדל אור: לראות אחרת - שירותים לאנשים עם לקות ראייה או עיוורון' על שיתוף הפעולה החשוב הזה ומאחלים לשוויון לכל. אז... תעצמו את העיניים - ותראו!".
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    לא נכנס לרמי לוי גם בחינם. (ל"ת)
    ישראל 07/2023/21
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 5.
    שיתן לקופאיות שלו שהוא גוזל את לחמן (ל"ת)
    חנן 07/2023/20
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 4.
    מעשה טוב ומעניין למען הקהילה
    אריאל 07/2023/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ואני חשבתי שטם משהו עושה פעילות מיוחדת למען הקהילה אז רמי לוי יצפר אותו/אותה
    סגור
  • 3.
    לא קונה אצלו בחינם
    שמלאני 07/2023/16
    הגב לתגובה זו
    3 0
    מוחרם
    סגור
  • 2.
    מקרה שקרה ביוון אתונה,נסענו לאגם וולאיגמני שם יש עיסוי
    חיים אבגנים 07/2023/15
    הגב לתגובה זו
    0 2
    מצחיק לגמרי.
    סגור
  • 1.
    לוי, מה עם איזה קוו לבצרה, וכרטיס כיוון אחד לכולכם (ל"ת)
    מוסטפא בארזני 07/2023/14
    הגב לתגובה זו
    2 3
    סגור
  • לרנקה במנו ספנות
    קרן ברנס 07/2023/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הפלגנו במנו ספנות לרנקה פעם ריאשון בחיים אני עם אבא שלי והילדים בן15 ובן 10 שחזרנו לישראל והגינו לבית גנבו לנו את הארפוס של הילד שוקולדים בשימיים וסגריות ושברו לנו את הגלגלים של המזוודה והם לא לוקחים אחיות ובן שלי בכיך את החיים שלו על הארפוס מי 13.7 עד 16.7 מנו אנחנו פעם ריאשונה ואחרונה
    סגור
  • רפאל אנקווה 9/19
    סינה קדוש 07/2023/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נסענו שעה וחצי למיסעדה כשרה מצאנו.היה שם בחור.תמני שמכין פרגיות זה מה שהיה
    סגור