כסף וצרכנות

חגיגת פודטק ישראלי: האם המסעדות הגדולות בדרך להצטרף?

חברת Redefine meat הישראלית מתגייסת למען העורף וחיילי צה"ל. עם תחילת המערכה החברה הקימה חמ"ל לתרומות בשר, במסגרתו תרמה למעלה מ-50,000 מוצרים, שהם יותר מ-3.5 טון. החברה מפעילה יוזמה של שף עומר טל, שהקים מטבח טבעוני לחיילים
מערכת ice | 
רידפיין מיט למען החיילים (צילום יח"צ)
חברת הפודטק הישראלית Redefine Meat, מתגייסת למען העורף וחיילי צה"ל ותורמת את מוצריה למטבחים ומסעדות ומנות מוכנות לחיילים ומפוני העוטף. עם תחילת המערכה רידיפיין מיט הקימה חמ"ל לתרומות בשר, במסגרתו תרמה למעלה מ-50,000 מוצרים (שהם עשרות אלפי מנות ולמעלה מ-3.5 טון) לשותפיה המסעדנים וליוזמות בישול שונות.
בין היתר, במסגרת הפרויקט פעלה יוזמה של שף רידיפיין מיט עומר טל, שהקים מטבח טבעוני ב"מגדלור" בו נתרמו למעלה מ-6,000 מנות של בשר-חדש לחיילים, יוזמה של מסעדת האחים ששלחה עשרות אלפי מנות למפונים ולצבא, מסעדת J17 שמספקת מנות חינם לחיילים במדים, קיטשן 94 שמוציאים אלפי מנות בשר: חדש ביום, משק ברזילי, טאיזו, בסיס זיקים, בסיס תל נוף וגופים רבים נוספים שמבשלים אלפי מנות להאכלת החיילים והתושבים ולתמיכה במערכה.
החמ"ל של רידיפיין מיט זמין לפניות שלכם. אם יש לכם יוזמה לסיוע או שהנכם זקוקים לסיוע, החברה מזמינה אתכם לפנות.

(צילום: יח"צ)
מאות מעובדי ענף המסעדנות בישראל יצאו לחל"ת לאחר שבשבוע הראשון של המלחמה הם היו בחופשה על חשבון ימי חופשה השנתיים.  מרבית העסקים תזרים המזומנים בענף המסעדנות נשען ברובו על הכנסות מפעילות שוטפת ולכן רק לקבוצות המסעדנות הגדולות יש עודפים שמאפשרים להן להתמודד במצבי משבר.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה