כסף וצרכנות

דיסקונט עושה מהפכה בצ'קים שלכם: יותר לא צריך להגיע לסניף?

בהודעה לפייסבוק הרשמי של הבנק נכתב: "לקוחות עסקיים ופרטיים, על מנת להקל בימים אלה אפילו במעט, הגדלנו את סכום ההפקדה של שיק בודד באפליקציה ל–100,000 שקל, ללא צורך להגיע לסניף". ומה מרוויחים הלקוחות העסקיים?
מערכת ice | 
בנק דיסקונט (צילום Magma Images)
בנק דיסקונט הודיע על שינוי בהפקדת שיקים של בנק דיסקונט ובנקים אחרים באפליקציית הבנק, בלי צורך להגיע פיזית לסניף. עכשיו אפשר להפקיד שיקים של מגוון בנקים מכל מקום ובכל שעה, באמצעות אפליקציית דיסקונט, כאשר מצלמים את הצ'ק ומפקידים אותו.
דיסקונט הודיע ללקוחות: "לקוחות אפליקציית עסקים+, הגדלנו את את סך הפקדות השיקים באפליקציה לעד 500,000 ש"ח בחודש! ועכשיו גם מורשים לקבלת מידע ולהזנת נתונים בחשבונות עסקיים, יכולים להפקיד שיקים באפליקציה".
עוד נמסר: "בשירות הפקדת שיק בסלולר מוזמנים להשתמש לקוחות פרטיים המנויים לדיסקונט בדיגיטל, בעלי הרשאה לביצוע פעולות. באפליקציית עסקים+ השירות זמין למנויים עסקיים בעלי הרשאה לביצוע פעולות, קבלת מידע והזנת נתונים. אפשר להפקיד שיקים שמועד פירעונם חל ביום ההפקדה או קודם לכן, עד 6 חודשים לאחור. אפשר להפקיד שיקים במטבע ישראלי בלבד טרם ההפקדה יש לוודא כי על השיק משורטט ("קרוס") ומודפסות או רשומות עליו מילים האוסרות את העברתו (לדוגמה "למוטב בלבד").
יש לחתום בגב השיק".
השירות זמין להפקדת שיקים של הבנקים הבאים: דיסקונט, הפועלים, לאומי, מזרחי טפחות, מרכנתיל, הבינלאומי, אוצר החייל, מסד, U-Bank, פועלי אגודת ישראל, ערבי ישראלי, איגוד, יהב, ירושלים, הדואר, סיטיבנק, בנק ישראל, דקסיה, ONE ZERO. אין הגבלה על כמות השיקים שניתן להפקיד הפקדת שיק בכפוף למגבלות".
עוד נכתב בהודעה לפייסבוק הרשמי של הבנק: "לקוחות עסקיים ופרטיים, על מנת להקל בימים אלה אפילו במעט, הגדלנו את סכום ההפקדה של שיק בודד באפליקציה ל – 100,000 שקל, ללא צורך להגיע לסניף".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה