כסף וצרכנות

תכבוש את השוק? חברת הקורקינטים שמציעה נסיעה ב-5 שקלים

הקורקינטים השיתופיים מציעים פתרון זול ונוח למי שמתנייד בתוך העיר ולא צריך להחזיק רכב. כעת חברת BIRD יוצאת במהלך חדש ומציעה נסיעה ב-5 שקלים בלבד
מערכת ice | 
קורקינט שיתופי (צילום יחצ בירד)
מאז החלה מהפכת האופניים החשמליים, שאליה הצטרפו כלים חשמליים נוספים כמו קורקינטים, חברות רבות קמו בניסיון לפצח את המשוואה של הנוחות לעומת המחיר היקר, בעיקר בערי המרכז, בהם הנסיעה בכלים כאלה היא נוחה יחסית, לאור המרחק הקצר והכביש המישורי.
מאחר וכלים כמו אופניים או קורקינט חשמלי הם יקרים, ומבוקשים מאד בידי גנבים, קשה להחזיק כמות גדולה מהם, ולמקמם במקומות רבים מספיק כדי שיהוו פתרון נוח לכמה שיותר משתמשים. בנוסף קיימות עלויות טיפול ואחזקה, אשר בכלים שבהם משתמשים אנשים רבים מדי יום, השחיקה די גבוהה.
חברת BIRD, חברת הקורקינטים השיתופיים שפועלת בערים בת ים וחולון וזכתה לאחרונה במכרז של עיריית בת ים להפעלת השירות ברחבי העיר. היא תהיה אחת משתי חברות שיפעלו בעיר בלעדית. 
החברה יצאה במבצע, אשר מציע רכיבה במחיר פיקס של 5 שקלים בלבד לנסיעה שתתחיל בערים בת ים וחולון. בחברה אמרו כי המבצע יינתן ללא הגבלת זמן או מרחק, כאשר המשתמש יחויב בתעריף של 5 שקלים לכל 20 דקות רכיבה, או חלק ממנה.
מנכ״ל BIRD בישראל, רן ברודר אמר: "יצאנו למהלך הזה כי חשוב לנו לבוא לקראת ציבור הרוכבים בערים בת ים וחולון דווקא בתקופה הלא פשוטה הזאת ולאפשר להם להנות משירותי תחבורה שיתופית, נוחה וירוקה, במחיר אטרקטיבי שטרם נראה כמותו בישראל. תושבי הערים יכולים להנות לא רק מהפריסה הכי רחבה בערים בת ים וחולון אלא גם במחיר המשתלם ביותר. המוצר שלנו מהווה פתרון מושלם לבעיית הקילומטר האחרון והתניידות בתוך העיר ואנו בטוחים כי התושבים ייהנו רבות מהמבצע".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה