קריפטו

הקריפטו היומי: השוק מזנק, הביטקוין שוב בעלייה

שוק מטבעות הקריפטוגרפיים, רושם עליות מרשימות במרבית המטבעות שנסקרו, כאשר המטבע הגדול ביותר הביטקוין, שעלה ב-2.14% למחיר של 43,371.2 דולר והריפל, עלה בשיעור של 4.43%
הביטקוין מזנק (צילום shutterstock)
לאחר שאתמול (רביעי), שוק מטבעות הקריפטו, רשם ירידה רוחבית בקרב כלל המטבעות שנסקרו כעת, לקראת סוף השבוע, תמונת המצב מראה עליה בקרב כלל המטבעות שנסקרו.
הביטקוין, אשר נכון להיום, מחזיק ביותר משליש משוק מטבעות הקריפטו רשם עלייה מרשימה של 2.14% במחיר העומד כעת על 43,371.2 דולר. שווי השוק של המטבע עומד על 844.72 מיליארד דולר והוא היחיד רשם גם עליה שבועית חיובית העומדת על 1.03%.
לעומתו, האתריום, רשם שינוי יומי צנוע של 1.115 במחירו העומד כעת על 2,236.03 דולר. שווי השוק של המטבע עומד על 267.38 מיליארד דולר והשינוי היומי שלו הוא שלילי ועומד על 6.32%.
בורסת הביננס, עברה כמה שינויים בשל התפטרות המנכ"ל שלה וכעת המטבע שלה הביננס קוין, רשם גם הוא עלייה של 3.36% במחירו העומד כעת על 317.50 דולר. שווי השוק של המטבע עומד על 48.43 מיליארד דולר והשינוי השבועי שלילי ועמד על 4.72%.
המטבע שרשם את השינוי היומי הגדול ביותר הוא הריפל, שרשם שינוי של 4.43% במחירו העומד כעת על 0.57 דולר. שווי השוק של המטבע עומד כעת על 31.26 מיליארד דולר והשינוי השבועי שלו הוא שלילי ועומד כעת על 9.38%.
הקרדאנו, רשם עלייה בשיעור של 3.35% למחירו העומד על 0.56 דולר עם שווי שוק של 20 מיליארד דולר. לבסוף גם הדוג'קוין, אשר רשם ירידה במחירו רשם היום, שינוי יומי חיובי של 0.49% במחירו העומד כעת על 0.08 דולר. שווי השוק של המטבע האהוב עומד כעת על 11.74 מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה