תרבות ופנאי
הזמר האהוב ביקר את איימן עודה: "אלימות מביאה אלימות"
הזמר מוקי ביקר את התנהלותו של חבר הכנסת איימן עודה שהותקף אמש במהלך הפגנה נגד המלחמה בנס ציונה: מנצל את הדמוקרטיה כדי להפיץ שקרים ורוע, לא רוצה שישברו לו את המכונית אבל אלימות מביאה אלימות"
הזמר מוקי ידוע כאחד שלא חוסך את דעתו בנושאים הפוליטיים, לאחר שהביע את דעתו על הממשלה בזמן ניסיון הרפורמה המשפטית וקרא לה בעבר להתפטר, כעת ביקר הזמר את ניסיון התקיפה של חבר הכנסת איימן עודה, אך גם לא חסך את דעתו על מנהיג מפלגת חד"ש.
בתוכנית אברי ושרקי בקשת 12 אמש אמר הזמר: "האישה הזה עודה, מנצל את הדמוקרטיה כדי להפיץ שקרים, להפיץ רוע, כדי להפיץ ביזוי ושיסוי. לא רוצה שישברו לו את המכונית ולא רוצה שיצעקו מוות לערבים כי זה מכוער בעיניי, אבל הדבר הזה- אלימות מביאה אלימות"
עוד ב-
כזכור, אמש הגיע עודה להפגנה נגד המלחמה בנס ציונה במטרה לשאת דברים. עם זאת, עודה נתקבל בהתנגדות מצד עשרות מפגינים, שנצפו יורקים על שמשת רכבו. עודה נמלט מהמקום, לאחר מכן חזר אך זה לא צלח ומפגינים ניפצו את שמשת רכבו, תוך כדי שצעקו לעברו "מחבל". לבסוף השוטרים פעלו להוריד אותו מדוכן הנואמים, ופיזרו את המפגינים. המפגינים נותרו במקום גם לאחר שעודה עזב ברכבו את המחאה המצומצמת יחסית נגד המלחמה. ח"כ עופר כסיף (חד"ש) השתתף בהפגנה גם הוא - והמפגינים לעברו קריאות גנאי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.איך הפכנו לברברים...אני 07/2025/20הגב לתגובה זו0 1אומן, שפעם דיבר על שלום והומניזם, יהודי ששואף להיות אור לגויים, מצדיק התנהגות ברברית שזהה להתנהגות של האויבים שלנו. ייאוש גדול. אני לא רוצה לחיות בלבנוןסגור



