תרבות ופנאי

התגובה של אמדורסקי למדונה - והאש שחטף ממגיבים: "אתה בושה"

לאחר הפרישה ממכתב האמנים שגינה את הלחימה ברצועת עזה, הזמר אסף אמדורסקי שוב מוצא עצמו בעין הסערה: "נותן יד לתעמולה מרושעת" 
מערכת ice | 
אסף אמדורסקי (צילום Tomer Neuberg/Flash90)
הזמר אסף אמדורסקי שוב מוצא את עצמו במרכזה של סערה הקשורה ללחימה ברצועת עזה. אמדורסקי הגיב לפוסט שפרסמה מדונה, שעורר סערה רבה בקרב טוקבקיסטים ישראלים שהגיבו בחריפות. 
כזכור, מדונה פנתה בפוסט באינסטגרם לאפיפיור ליאו ה-14: "היום יום ההולדת של בני רוקו, ואני מרגישה שהמתנה הכי טובה שאני יכולה לתת לו כאימא היא לבקש מכולם לעשות מה שהם יכולים כדי לעזור להציל את הילדים החפים מפשע שנקלעו לאש בעזה". 
אמדורסקי הגיב לפוסט של מלכת הפופ: "כולנו ילדים של החיים, נשמה". המגיבים הישראלים לא נותרו חייבים: "אתה בושה לעם ישראל", כתבה אחת מהם. אחר תקף: "אתה את הנזק שלך כבר עשית. נותן יד לתעמולה מרושעת נגד בני עמך". 
כזכור, אמדורסקי חזר בו בשבוע שעבר מצירוף שמו למכתב האמנים, בו נכתב: "אנו, אנשי ונשות תרבות ואמנות בישראל, מוצאים את עצמנו כנגד רצוננו וערכינו, שותפים כאזרחי ישראל לאחריות לאירועים המחרידים ברצועת עזה, ובפרט הרג ילדים ובלתי מעורבים, הרעבה, גירוש אוכלוסייה והחרבה חסרת תוחלת של ערי עזה". אמדורסקי כתב בסטורי כי הוא "מתנצל מכל מי שנפגע", וכי שהוא "לא תומך בטענה שצה"ל מקיים הרעבה או פגיעה מכוונת באזרחים". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה