תרבות ופנאי
עידן עמדי לא מעכל: "סוף סוף זה נגמר"
הזמר עידן עמדי, שליווה את משפחות הדר גולדין ואורון שאול במאבקן להשבת בניהן משבי חמאס, התרגש אמש עם חזרתו המרגשת של הדר ז"ל לאחר 11 שנים: "תודה על המילים המרגשות שאתם כותבים לי"
הזמר עידן עמדי, שבמשך שנים ליווה את המאבק להשבת החללים הדר גולדין ואורון שאול ז"ל, הגיב אמש (ראשון) בהתרגשות עם חזרתו לארץ של הדר ז"ל 11 שנה לאחר שנהרג ונפל בשבי חמאס.
בסטורי שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו כתב עמדי: "תודה על כל המילים המרגשות שאתם כותבים לי. זה הזמן של משפחת גולדין וראוי שניתן להם את המקום. עדיין לא מעכל, ייקח זמן. צוק איתן סוף סוף נגמר, השבנו את אורון והדר".
עמדי, שנפצע קשה בלחימה בעזה, היה ממובילי עמותת "להביא בנייך" שהוקמה על ידי המשפחות לייצוגן במאבק להשבת החטופים. במהלך השנים הוא ייצג את המשפחות בדיונים בכנסת, ובפברואר 2023 אף תקף את הממשלה על טיפול השבויים והנעדרים: "מדינת ישראל לא עושה מספיק כדי להשיב את השבויים והנעדרים. אתם רק מעלים את המחיר מפעם לפעם".

צילום מסך מאינסטגרם
אתמול (ראשון), 11 שנים לאחר שגופתו נחטפה לרצועת עזה, זוהה החלל סגן הדר גולדין במכון לרפואה משפטית. בנוסף לכך עם הגעתו של הארון מוקדם יותר היום קיבלה משפחתו של גולדין את הנשק בו אחז במהלך הקרב בו נהרג במלחמת צוק איתן בשנת 2014.
עוד ב-
עידן עמדי עצמו אמר לפני כחודש ב"פגוש את העיתונות" על ההסכם מול חמאס: "אנחנו מבינים שיש חורים בהסכם הזה. לאחר שלוש מלחמות בהן השתתפתי, אני חושב שזו המלחמה הראשונה שאנחנו יוצאים בתחושה שהצלחנו, לצד זאת יש גם כאב גדול על אלה שאיבדנו. החשש הוא שלחץ בינלאומי יכריע את צה"ל ולא נמצא את כל החטופים המתים, אם חמאס לא יביא אותם. לצערי אני פסימי מטבעי כך שלדעתי זה לא הסבב האחרון מול עזה. כל עוד יהיו אנשים שרוצים להרוג אותנו, נחיה על קרבנו. אם אקבל שוב צו 8, אגיע, אבל כרגע אני מתמקד בהחלמה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



