תרבות ופנאי

לירז צ'רכי עוקצת את תום אבני: "הסיבה שאני מתגרשת זה דבר טוב"

לאחר 16 שנים יחד, במהלכן נישאו זה לזו והביאו לעולם שתי בנות משותפות, לירז צ'רכי ותום אבני הודיעו על פירוק החבילה. הזמרת התבקשה לספר על אירוע טוב שחל במהלך שנת 2025 והזכירה את הגירושים מבעלה תום אבני
מערכת ice | 
תום אבני, לירז צ׳רכי (צילום ויקיפדיה)
הזמרת והשחקנית לירז צ'רכי, שהחליטה להתגרש מבעלה ואב ילדיה השחקן תום אבני, התראיינה למגזין "לאישה", והתבקשה לסכם את שנת 2025. כאשר המראיינת ביקשה לדעת מה לטעמה היה הדבר הכי טוב שקרה לה בשנה החולפת, השיבה צ'רכי ללא היסוס: "וואו, קרו הרבה דברים טובים. אני חושבת שהסיבה שאני מתגרשת זה דבר טוב. אני מסתכלת על זה ככה". 
לאחר שנישאו זה לזו בשנת 2013 והביאו לעולם שתי בנות משותפות, תום אבני ולירז צ'רכי הודיעו על פירוק החבילה בחודש אוקטובר האחרון לאחר 16 שנים ביחד. בפוסט שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, כתבה הזמרת: "חשבתי הרבה איך לספר לכם, והנה מגיע מכתב אהבה. למשפחה המרגשת שלי לאנשים היקרים לי בעולם תום ג׳ון ונור".
עוד כתבה הזמרת: "אנחנו באמת משפחה חמודה אבל הרבה דברים השתנו, אנחנו משתנים כל הזמן ומשנים צורה. החיים מפתיעים ומה שנראה רע יכול להפוך גם לטוב. והאהבה…תמיד תשאר.  אני מלאת תודה על 16 שנים יפות ומלמדות.
תום ואני יוצאים לדרך חדשה בנפרד. רק בטוב ובהחלטה שצריך לשחרר גם כשאוהבים. אחרי הכל אנחנו זמניים פה וצריכים לחיות כל יום במלואו ממקום שלם. הכי חשוב ומנחם… דברים הרבה יותר גדולים מאיתנו קורים, המלחמה נגמרה והחטופים שלנו שבים אלינו. בואו חזרה ימים טובים… רק אהבה לכולנו".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה