תרבות ופנאי
כוכבת קשת 12 לאחר עזיבת בעלה: "בסדר זה ישתחרר"
"פתאום את הולכת לישון לבד. רגשות האשמה מציפים את הנשמה על 'הכלום שהיה היום'", שיתפה את עוקביה באינסטגרם
מי שכיכבה על המסך בעונה שעברה בתכנית האהובה של קשת 12, "המירוץ למיליון" ענהאל שמואלי, לה ארבעה ילדים שיתפה ברגעים הפחות נעימים שחווה.
בימים האחרונים, בעקבות תחילתו של מבצע "שאגת הארי", בעלה של שמואלי קיבל את צו המילואים ונאלץ לעזוב את הבית לטובת הגנה על מדינת ישראל בשעתה הקשה.
"פתאום את הולכת לישון לבד. רגשות האשמה מציפים את הנשמה על 'הכלום שהיה היום'", שיתפה בתחושותיה בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה.
צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של ענהאל שמואלי, anaelshmueli@
"כל הפחדים צפים וכל מה שהשתקת כדי להיות חזקה בשביל כולם צועק החוצה". כוכבת "המירוץ" ציטטה את שירו של הזמר שלמה ארצי, "לנגב לך ת'דמעות" שהתגנן ברקע וכתבה: "הכאב כרגע חוגג כל אחת ואיפה שזה פוגש אותה. מה שלא ניתן לו מקום היום, יפגוש אותנו מחר. קחי רגע לבכות. מותר לך".
עוד ב-
בחודש אוקטובר האחרון חשפה בסטורי על הלידה השקטה שחוותה. כוכבת הרשת שיתפה בכאב וכתבה תחילה כי: "קראנו לך ‘הנסיך’, כי בן אחרי 4 בנות שרק מחכות ומנשקות אותך בבטן מגיע עם שטיח אדום".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



