תרבות ופנאי

אוראל צברי חושף דרמה רפואית: "קשור לזרימת הדם. פוניתי באמבולנס"

הקומיקאי והשחקן מספר על מקרה שהיה יכול להיגמר באסון: אשתו הרפלקסולוגית ביצעה בו טיפול ניסיוני - והתברר כי היא שגתה בדבר קריטי. כך הסיפור נגמר
מערכת ice | 
אוראל צברי והתינוק (צילום אינסטגרם אוראל צברי)
הקומיקאי והשחקן הישראלי אוראל צברי, שיתף כי הוא הגיע לאשפוז בבית החולים בגלל אשתו. צברי סיפר כי סיוון אשתו לומדת רפואה סינית ועשתה לו טיפול ברפלקסולוגיה, במסגרת סדרת ההתנסויות מול בני אדם של המסלול. 
צברי מתאר כי בשוגג היא לחצה על הנקודה הלא נכונה "שקשורה לזרימה של הדם למוח", הוא מסביר. לפי צברי, אמבולנס הוזעק והוא פונה לבית החולים. בהמשך, התלוצץ צברי ואמר כי אשתו גובה 300 שקל לטיפול. כך הוא חשף בתכנית "כוכבים בריבוע" שתשודר הערב ב"קשת 12".
 

כזכור, צברי משתתף דרך קבע בתכנית הסאטירה "ארץ נהדרת", ומחקה את הרב הינוקא - חיקוי שזכה לביקורת נוקבת. החיקוי המגחיך הוביל חלק מהאנשים לשכוח שמדובר בסאטירה בלבד, ובתכנית קומית, והם תקפו.
גולשים רבים ראו בחיקוי פגיעה בקודשי ישראל וכינו את המהלך "חילול השם". חלקם כתבו: "יש צחוקים ויש גבול, לא צוחקים על רבנים", "אוי ואבוי על האומץ לעשות דבר כזה" ו"מי בכלל נותן לכם רייטינג? כל מי שמאמין ברב הקדוש הזה צריך לעשות חסימה לעמוד".
צברי התנצל בפני מי שנפגע ורשם: "עם ישראל היפה, אם חלילה מישהו נפגע ממני, אני מבקש סליחה ומחילה, בעזרת השם שנזכה לעשות תשובה, לילה טוב ומלא בבשורות טובות אמן".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה