תרבות ופנאי
הודיה כהן מדברת לראשונה לאחר ההדחה: "צריכה כמה ימים לעצמי"
ימים ספורים לאחר שהודחה מהתוכנית בערב סוער במיוחד, הודיה כהן פותחת הכל ומגיבה לראשונה על החזרה המורכבת למציאות
ימים ספורים לאחר שהודחה בערב דרמטי שהשאיר את המדינה בהלם, במיוחד לאחר בחירת צבא האמת בהודיה, כוכבת העונה שוברת שתיקה בפוסט מרגש, מרגיעה את המעריצים, ומספרת על החזרה לשגרה: "אלוהים תמיד בוחר לי את הדברים המדויקים בשבילי. אנחנו רק התחלנו".
לאחר מספר ימים של שקט מוחלט בהם עיכלה את החזרה למציאות, הודיה החליטה היום לפתוח את המצלמה, להרגיע את הרוחות ולשלוח מסר של אהבה והודיה למאות אלפי העוקבים שלא מפסיקים להציף אותה בהודעות.
צפו בקטע
"היי לכולם. קודם כל אני מתנצלת שרק עכשיו אני מדברת איתכם, הייתי צריכה כמה ימים לעצמי", פתחה כהן את דבריה. "קודם כל אני אתחיל ואגיד תודה רבה לכולכם על האהבה והדאגה. אני מקבלת מלא הודעות אם הכל טוב איתי, אז הכל בסדר איתי".
הודיה, ששיתפה שהיא כבר הספיקה להתאחד עם האנשים הקרובים אליה ביותר, נשמעת מפויסת ומאושרת מתמיד: "אני בבית שלי, ראיתי את חברים שלי ומשפחה שלי, אני מאושרת ואני בטוב. אלוהים תמיד בוחר לי את הדברים המדויקים במיוחד בשבילי".
הפינוק שאחרי הריאליטי והבטחה לעתיד
בין סיכומי החוויה והחזרה לחיבוק המשפחתי, הודיה לא שכחה לחזור גם לשגרת הטיפוח הפרטית שלה, וחשפה בהתרגשות את ה"ביקור" הראשון שלה מחוץ לבית: "אפילו עשיתי ציפורניים חדשות! איזה מרגש זה. מי היה מאמין שאני אתרגש ככה מציפורניים? סתם, אני תמיד מתרגשת מציפורניים".
בין סיכומי החוויה והחזרה לחיבוק המשפחתי, הודיה לא שכחה לחזור גם לשגרת הטיפוח הפרטית שלה, וחשפה בהתרגשות את ה"ביקור" הראשון שלה מחוץ לבית: "אפילו עשיתי ציפורניים חדשות! איזה מרגש זה. מי היה מאמין שאני אתרגש ככה מציפורניים? סתם, אני תמיד מתרגשת מציפורניים".
עוד ב-
כהן, שעברה עונה רוויית רגשות, עימותים מתוקשרים וזוגיות סוערת, סיכמה את הפנייה שלה למעריצים בהבטחה חד-משמעית שהמסע שלה על המסך הקטן ממש לא נגמר כאן, ומאותתת לכולם שהיא כאן כדי להישאר: "בכל אופן אני פה, אני באמת אוהבת אתכם. אני לא יכולה להודות מספיק על כל הטוב שאתם נותנים לי וכל האהבה. אנחנו רק התחלנו, אני הולכת להראות לכם אותי כמו שאני, ותהיו מוכנים להפתעות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



