תרבות ופנאי
האובדן המשפחתי והיציאה מהארון: בנו של אילן רמון על המסע שעבר
המוזיקאי טל רמון התארח באירוע מיוחד של בנק הפועלים לעובדיו לרגל חודש הגאווה. רמון שיתף בפתיחות בהתמודדות עם האובדן המשפחתי הציבורי, ובמסע האישי שעבר עד לקבלה העצמית
בנק הפועלים ציין אמש (שלישי), כמדי שנה, את חודש הגאווה באירוע מיוחד שנערך עבור עובדיו. במסגרת האירוע החגיגי, התארח המוזיקאי, המרצה והיוצר טל רמון (36), בנם של רונה ואילן רמון ז”ל ואחיו של אסף רמון ז”ל. המפגש, שהובל על ידי יחידת חוויית העובד בחטיבת משאבי אנוש והתקיים במועדון הבנק, שילב שיחה אישית לצד קטעים מוזיקליים בביצועו של רמון, אשר שר וניגן משיריו.
במהלך הערב שיתף רמון בכנות ובפתיחות בנקודות המפנה המרכזיות בחייו, החל מההתמודדות הציבורית והאישית עם האובדן המשפחתי, דרך הבחירה לצמוח מתוך משבר ולמצוא משמעות ותקווה, ועד למסע הגילוי העצמי והיציאה מהארון. באמצעות סיפורו האישי והמוזיקה שלו, העניק לקהל ערב מעורר השראה שעסק בחוסן, זהות, קבלה עצמית והיכולת לבחור בחיים גם ברגעים המאתגרים ביותר.
אירוע זה מצטרף לפעילויות ויוזמות שמקדם הבנק באופן שוטף, במטרה לעודד גיוון תעסוקתי ולייצר סביבת עבודה מכילה ושוויונית. במסגרת זו, פועל הארגון לייצר פלטפורמות פנים-ארגוניות המנגישות שיח פתוח בנושאים חברתיים, מתוך תפיסה כי היכרות עם סיפורי חוסן והשראה תורמת באופן ישיר ללכידות ולחוסן המערכתי של העובדים והעובדות.

(קרדיט: בנק הפועלים)
עוד ב-
לישי אורן, מנהל הקהילה הגאה בבנק הפועלים, מסר: "בימים מורכבים אלו חשוב לנו כעובדי ארגון מוביל יותר מתמיד להנכיח את זהותנו ולהמשיך ולייצר תחושת שייכות בקרב כלל העובדים מכלל גווני הקשת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpeg)


