תרבות ופנאי

בן אל תבורי חוטף מאביו בזמן צילומי 'מחוברים': "זה חרטא"

בזמן שבן אל תבורי מעורר סקרנות רבה כחלק מהשתתפותו בדוקו ריאליטי של HOT, אביו שגם לקח חלק באחד הפרקים לא חסך בביקורת כלפי המוזיקה של בנו ושל הדור העכשווי
שימי תבורי, בן אל תבורי (צילום נדב צור, HOT, יח)
בימים אלה מופיע הזמר בן אל תבורי על המסכים כחלק מהעונה החדשה של "מחוברים" ב-HOT. על פי ההערכות, תבורי הכניס מהתוכנית סכום שמן במיוחד המוערך באזור ה-448,400 שקלים, כפי שפורסם ב-TMI.
בקטע מתוך העונה החדשה של הדוקו-ריאליטי נראה בן אל כשהוא אוסף כמה חברים ואת אביו, שימי תבורי בכדי לצלם סרטון קידום לשיר החדש שלו. אלא שתבורי האבא, לא באמת מתלהב מהשיר החדש של בנו בלשון המעטה, וזה אף תועד בצורה שלא משאירה מקום לספק.
בהתייחס לשיר החדש של בן אל, אמר שימי: "זה שיר לעונה... לא מתחבר לזה". כשהתעמק בסיבות שבגללן הוא לא מתחבר לסגנון השיר הוא הוסיף: "תראה את כל השירים הישנים, זה חרטא. אני אמרתי לך שאני רוצה ללכת והיא חזרה והלכה... ואיזה פזמון קטן".
בן אל, ששמע כל הזמן את הביקורת מצד אביו, בחר לקחת את הדברים בצורה קלילה והגיב להן בחיוך. "אבא שלי - אין לו סבלנות. זה סרטון אחד וזהו. טייק אחד, יש רק טייק אחד", אמר. 
כזכור, המרכז הדרמטי של העונה סובב במידה רבה סביב חזרתו של תבורי לאור הזרקורים, לצד מערכת היחסים המורכבת והסוערת שלו עם האקסית ואם בנו, אורטל עמר (שמשתתפת בעצמה בעונה זו).
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה