תרבות ופנאי
לאחר 738 ימים בעזה: שורד השבי אבינתן אור חושף את הצעד הבא שלו
כמעט שנה עברה מאז חזר אבינתן אור לחיק משפחתו. כעת הוא חושף כי הוא לא מתכוון לתת לכאב ולשבר לעצור אותו. בימים אלו הוא עובד על הפרוייקט שינציח את סיפורו
נועה ארגמני ואבינתן אור, שורדי השבי שהפכו לאחד הסמלים הבולטים של אירועי 7 באוקטובר, נחטפו יחד ממסיבת הנובה ב-7 באוקטובר. השניים החליטו להיפרד לפני כחצי שנה, וזאת כחצי שנה בלבד לאחר שהתאחדו מחדש.
אלא שנראה כי השניים לא נותנים לשבר ולכאב לעצור אותם. שורד השבי, עובד בימים אלו על ספר שיספר את סיפורו ויחשוף את התקופה שבה הוחזק בשבי החמאס בעזה, כך נודע ל-mako.
על פי הדיווחים, הספר יעסוק בתקופת השבי של אור ובחוויות אותן עבר במהלך ה-738 ימים שבה ישב בידי החמאס בעזה. אם לא יחולו שינויים ברגע האחרון, הספר צפוי לצאת לאור בחודש ספטמבר הקרוב, והוא יופק על ידי הוצאת כנרת זמורה.
אור אינו הראשון שבוחר להנציח את סיפורו בספר כתוב. לפניו עשו זאת אלי שרעבי עם "חטוף"; אלי-ה כהן עם "מופוואדאת"; בר קופרשטיין שכתב את "לא נשבר"; שושן הרן שפרסמה את "שבויה במשימה" ואביבה סיגל עם "העיקר לקום לבוקר חדש".
עוד ב-
כזכור, בימים האחרונים נודע כי גם בת זוגו לשעבר, נועה ארגמני לא מתכוונת לעצור והיא החלה לעבוד כמתמחה בצוות של קרן ההון סיכון הישראלית-אמריקאית Vine Ventures. את פועלה היא עושה ממשרדי הקרן הממוקמים במתחם שרונה השוקק בתל אביב, כך על פי פרסום בדה מרקר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



