תרבות ופנאי

אביב גפן זרק כמעט 20 אלף שקל: "אני קצת מתגעגע"

חודש לאחר נשף הרוק בפארק הירקון, אביב גפן מודה שהוא מתגעגע לפריט יקר ערך שזרק לקהל. כעת הוא מבקש את הגלימה של ויוי בלאייש בחזרה ומבטיח למוצא הישר כרטיס גולדן לנשף הבא
אביב גפן (צילום צילום יחצ - דן דיזיין סנטר)
לפני כחודש, נשף הרוק של אביב גפן התקיים בפארק הירקון והזמר כבש אלפי ישראלים שהגיעו. במהלך המופע, גפן זרק פריט יקר ערך וכעת, הוא מבקש אותו חזרה.
גפן מתגעגע לגלימה המדוברת ומציע עסקה למי שיחזיר אותו: "זרקתי את הגלימה של ויוי בלאייש לקהל ואני קצת מתגעגע... מי שיחזיר לי מקבל כרטיס גולדן לנשף הבא...", כתב בסטורי שהעלה לחשבון האינסטגרם.

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של אביב גפן
על פי פרסום ב"וואלה", הגלימה המדוברת יוצרה על ידי מעצב האופנה הישראל, ויקטור בלאיש במיוחד עבורו ועל פי הדיווח שוויו עומד על 19 אלף שקלים.
עוד במופע הענק שהתרחש בפארק הירקון, להקת "מנגו" עלתה לאיחוד חד פעמי. הלהקה שהייתה לתופעה תרבותית בולטת בתחילת דרכה, הוקמה בשנת 1988 תחת שרביטו של המנהל האומנותי צדי צרפתי. הלהקה פרצה לתודעה הציבורית בקדם-אירוויזיון של אותה שנה עם השיר "ידידיי", שזכה במקום השישי.
שנה לאחר מכן, הוציאו השלוש את אלבום הבכורה שלהן, שכלל שורה ארוכה של להיטים שהפכו לחלק בלתי נפרד מהפסקול הישראלי של התקופה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה