תרבות ופנאי
אהבה חדשה במשפחת אדם: גל בזוגיות עם דוגמנית בת 22
אחיו של עומר אדם נמצא לפי הדיווח בקשר חדש עם טל זילברמן מקריית אונו. היא כבר סומנה כהבטחה בסוכנות דוגמנות מוכרת, ובעברו זוגיות עם שם מוכר אחר בתעשייה
אהבה חדשה במשפחת אדם: גל אדם, אחיו של הזמר עומר אדם ומוזיקאי בזכות עצמו, נמצא בזוגיות עם טל זילברמן, דוגמנית בת 22 מקריית אונו. לפי הפרסום באינסטגרם, השניים נמצאים בקשר צמוד כבר כמה שבועות, ובסביבתם מספרים כי הפעם מדובר בקשר רציני. בשלב זה, הפרטים שפורסמו על הזוגיות החדשה עדיין מצומצמים, אך על זילברמן עצמה כבר אפשר לספר מעט יותר.
מתברר שזילברמן החלה למשוך תשומת לב בעולם האופנה עוד לפני הפרסום על הקשר עם אדם. בחודש מאי האחרון היא השתתפה בהפקת אופנה של סוכנות יולי לכבוד חג השבועות, לצד ארבע דוגמניות נוספות שהוצגו כפנים החדשות והמבטיחות של הסוכנות לשנת 2026.
"הפנים החדשות והמבטיחות", טל זילברמן (מתוך חשבון האינסטגרם talzilberman_)
ההפקה כללה בגדים לבנים וצילומים באווירת החג, ובה השתתפו גם נועה ויגודר, שהם אורן, ניבה ישי וסופיה קובל. כלומר, עוד לפני ששמה נקשר במשפחת אדם, זילברמן כבר עשתה צעדים מקצועיים בענף הדוגמנות והופיעה כחלק מקבוצת דוגמניות בתחילת דרכן.
כזכור, זו אינה הזוגיות הראשונה של גל אדם עם דוגמנית. בעבר הוא ניהל קשר מתוקשר עם נועם בוהדנה, אחייניתה של מירי בוהדנה. לפי פרסום ב"ערב טוב עם גיא פינס", השניים הכירו בהופעה של עומר אדם, והקשר ביניהם נחשף כשהיו בני נוער. בוהדנה אמרה אז בריאיון כי השניים מעדיפים לשמור על פרטיותם, והדגישה: "אני לא יוצאת עם עומר אדם, אני יוצאת עם גל".
ומה קורה אצל יתר האחים? עומר אדם וסשה ישראלוביץ' נישאו באוגוסט האחרון בפורטופינו שבאיטליה. לאחר החתונה העלו השניים פרסום רשמי לרשתות החברתיות, וסשה אף אימצה את שם המשפחה אדם. כך שהקשר החדש של גל מגיע חודשים ספורים אחרי החגיגה המשפחתית הגדולה של אחיו.
אצל רואי אדם התמונה שונה: לפי הדיווחים האחרונים, הזוגיות שלו עם הזמרת אודיה הסתיימה בחודש מאי. באוקטובר דווח ב"ישראל היום" כי השניים צפויים להשתתף במופעי NEXT, לצד עומר אדם ואמנים נוספים. לכן, לפחות לפי המידע הפומבי הקיים, אין כרגע בסיס לקבוע שכל שלושת האחים נמצאים בזוגיות.
כזכור, גל אדם עלה לאחרונה לכותרות בעקבות דיווח על עימות שבו היו מעורבים לכאורה הוא ואחיו רואי בחתונת אלעד צפני ורומי גרוסמן. לפי פרסום של ערן סויסה ב-ForReal, אחד האורחים, אלחנן יאיר, שלח בהמשך לגל מכתב התראה לפני נקיטת הליכים, ובו דרש פיצוי של 500 אלף שקל בטענה שהותקף לאחר שביקש להצטלם עמו.
עוד ב-
מנגד, כוכב הרשת קורן וויט, שנכח בחתונה, טען כי הדיווח הראשוני אינו מדויק וכי שמע את האחים מנסים להרגיע את הסיטואציה. מדובר בטענות שטרם הוכרעו בבית משפט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



