תרבות ופנאי
אדווה דדון: "זו מחלת נפש, מאחלת לו בריאות"
אשת התקשורת שיתפה שיחה שלה עם אוהד בוזגלו ויצאה נגד התופעה. לציבור היא קראה להיזהר וטענה כי אין כל הצדקה להתנהגות אלימה גם אם מדובר באדם חולה נפש
אשת התקשורת אדווה דדון שלא מתביישת לחשוף מחדלים בפומבי, שיתפה היום (ראשון) שיחה שהגיעה אליה בעמוד האינסטגרם שלה. בצילום מסך שצירפה, ניראה צ'אט עם לא אחר מאשר אוהד בוזגלו כשהוא תוקף אותה.
כתבת התחקירים של חדשות 12, עומלת בימים אלה על תחקיר העוסק בכדורגלן וכוכב הריאליטי אוהד בוזגלו. "את מחפשת אותי ואת עושה עוול רציני לעצמך", כתב לה בוזגלו. "גם לא תמצאי שום דבר לא תקין כי אני כנראה הנשמה הגבוהה ביותר שקיימת אבל תקחי בחשבון שעוד מעט יהיה גילוי אמת משמיים ומה שאת והתחקירניות שלך וכל מי שמחפש להעליל עלילות על שליח הבורא... יכה על חטא". הוא הוסיף: "כדאי שתמתיני בסבלנות לדברים גדולים שהולכים להתרחש בארץ ובעולם ותחפשי את מי שבאמת עושה ורע ולא אדם שהולך לתקן את כל המעוות בחברה שלנו בציבור ובכלל", סיכם את דבריו.
.jpg)
מתוך אינסטגרם: adva_dadon@
דדון, שכאמור לא נשארה חייבת, שיתפה באופן פומבי את השיחה וכתבה: "הישמרו נא מהנשמה הגבוהה ביותר שקיימת. מאחלת לאוהד בריאות שלמה. בהמשך צירפה סטורי נוסף ובו ניראה בוזגלו מאיים ברמיזות עליה תוך שהוא מוסר לה כי יש לה למה לצפות. "למה שרק אני אמתין בסבלנות? אניח את זה פה, בואו נמתין כולנו", כתבה דדון בצירוף התמונה. "אני עוד אגיד את דברי לכולם בקרוב... בקרוב מאוד, בינתיים המסר ברור ואם לא הבנת משהו תסתכלי בסרטונים או שתמתיני בסבלנות גברתי היקרה", המשיך בוגזלו.
.jpg)
מתוך אינסטגרם: adva_dadon@
"מחלת נפש של אדם (ככל שהיא קיימת) אינה מקנה לו זכות לפגוע באחרים (או אחרות), ככל שהם נפגעו", כתבה העיתונאית בהמשך. "בין אם הוא מודע לפגיעה ובין אם לא מבין אותה (אם בכלל הייתה כזו). ישנם תמרורי אזהרה שאסור לשתוק להם, ואסור להשלים איתם. כל מי שחושב אחרת, נותן לגיטימציה לאנשים מסויימים לעשות ככל העולה על רוחם, ולחמוק מן החוק והמוסר על אף שייתכן, (למרות שכלפי חוץ זה לא נראה כך), שהם כשירים לעמוד לדין".
עוד ב-
"אם תחשבו על זה- כמעט כל פושע שאתם רואים על המסך, בעל רקע מורכב, אולי ילדות קשה", ציינה. "זה מצדיק את מה שהם עושים? הייתם שותקים אם זה היה מגיע לבת, האחות או החברה שלכם?" סיכמה את דבריה כשהיא לא מוכנה לשתוק על הנעשה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



