דיגיטל וטק

סמסונג בשדרוג גדול לגלקסי: מה חדש בעדכון שכולם חיכו לו?

לאחר עיכוב של שבעה חודשים מאז ששוחררה אנדרואיד 15, משתמשי סדרת Galaxy S24 בדרום קוריאה כבר מקבלים את העדכון הרשמי של ממשק One UI החדש. האם סמסונג תצליח לעמוד בקצב ולשחרר אותו לשווקים נוספים בזמן?
רפאל בן זקרי |  3
ממשק One UI 7 של סמסונג (צילום אילוסטרציה, AI, סמסונג)
לאחר עיכוב ממושך של שבעה חודשים מאז שחרור אנדרואיד 15, סמסונג החלה להפיץ רשמית את העדכון היציב של ממשק One UI 7 עבור מכשירי הדגל שלה. ההשקה הראשונה מתבצעת בדרום קוריאה, שם החלו משתמשי סדרת Galaxy S24 לקבל את העדכון – והוא צפוי להגיע לשווקים נוספים בימים הקרובים, למעט ארה"ב וקנדה.
העדכון מבוסס על אנדרואיד 15, ומביא שיפורים בממשק, תכונות חדשות ותחזוקה מערכתית כוללת. העדכון זמין גם לדגמי Galaxy Z Fold 6 ו-Galaxy Z Flip 6. משתמשי גרסת הבטא יקבלו את העדכון בעדיפות, אך גם משתמשים חדשים יוכלו להתקינו בהדרגה.
סמסונג הודיעה כי בהמשך, One UI 7 יגיע גם לדגמים נוספים, בהם Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Tab S10 וסדרת Tab S9.
כדי לבדוק אם העדכון כבר הגיע אל המכשיר שלכם, ניתן לבדוק זאת בהגדרות המכשיר, תחת "אודות המכשיר". מאחר ותהליך ההפצה של הגרסה החדשה מבוצע באופן הדרגתי בהתאם לשוק, ייתכן שהעדכון לא יופיע מיד אצל כל המשתמשים.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    U one 9 הפך לסלןלר איום
    רוט 06/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין יותר כפתור כיבוי מהצד! כל שינוי ממערכת אנדרואיד הוא טעות
    סגור
  • 2.
    למה אנשים עדיין לוקחים סמסונג?
    אחד שיודע 04/2025/13
    הגב לתגובה זו
    1 1
    כל עדכון שלהם לוקח הרבה זמן להגיע למכשירים. עזבו אתכם שטויות, כל האייפונים מקבלים עדכונים באותו הזמן. זה למה סמסונג זה חברה סקאם
    סגור
  • 1.
    ועדיין התמיכה בעברית צולעת
    דורון 04/2025/09
    הגב לתגובה זו
    2 4
    מה שווה טלפון חכם אם העברית שלו צולעת ברמות.
    סגור