דיגיטל וטק

אחרי שופרסל: גם תנובה באזהרה חריגה ללקוחות בישראל

מערך הסייבר הלאומי מזהיר: דיווחים רבים על קמפייני הונאה המתחזים למותגים מוכרים כגון שופרסל, קפה גרג, תנובה ואחרים ומציעים מבצעים ליום העצמאות. כך לא תיפלו בפח
מערכת ice | 
תנובה (צילום shutterstock)
מערך הסייבר הלאומי הוציא היום (שני) אזהרה חריגה לציבור, לפיה הגיעו דיווחים רבים על קמפייני הונאה המתחזים למותגים מוכרים כגון שופרסל, קפה גרג, תנובה ואחרים ומציעים מבצעים ליום העצמאות.
במסגרת ההונאה מופצים “מבצעי חג” ושאלונים קצרים עם הבטחות לזכייה בסכומים גבוהים – אך בפועל מדובר באתרים מתחזים שמטרתם לאסוף פרטים אישיים ולצבור הקלקות.
כך זה נראה: הבטחה לפרס גבוה (אלפי שקלים), שאלון קצר או “הגרלה”, דרישה לשיתוף הקישור ב-WhatsApp / Messenger,  מעבר לאתר מתחזה עם כתובת לא רשמית. במערך הסייבר הלאומי ממליצים:  לא להזין פרטים אישיים או פרטי אשראי, לא לשתף קישורים חשודים, להיכנס רק לאתרים או אפליקציות רשמיות. הקמפיינים מתחלפים במהירות וצפויים להמשיך להופיע גם בימים הקרובים.
גם חברת תנובה הוציאה הודעת אזהרה משלה לציבור: "בשעות האחרונות מופץ ברשתות החברתיות ובקבוצות הוואטסאפ קישור המתחזה לתנובה תחת הכותרת״ תנובה - יום העצמאות מתנות״ . מדובר בניסיון פישינג שאינו מטעם החברה, ואנו ממליצים לציבור לנקוט בזהירות ולא למסור פרטים אישיים. החברה פועלת בשיתוף הגורמים המוסמכים להסרת הפרסומים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה