דיגיטל וטק

גוגל נגד טינדר: משתמשי אנדרואיד לא יוכלו להשתמש באפליקציה?

גוגל הגישה תביעה נגדית נגד מאץ', שבבעלותה נמצאת טינדר, אחרי שהאחרונה לא אהבה שגוגל מחייבת מפתחי אפליקציות אנדרואיד להשתמש במערכת התשלומים של ה-Play Store כדי לגבות כסף מצרכנים: "מאץ' מעולם לא התכוונה לכבד את התנאים שלהם הסכימה"
מערכת ice |  1
גוגל (צילום pexels)
בחודש מאי האחרון גוגל חטפה תביעה על ידי חברת מאץ', שבבעלותה נמצאת טינדר. מאץ' לא אהבה את כך שגוגל מחייבת מפתחי אפליקציות אנדרואיד להשתמש במערכת התשלומים של ה-Play Store כדי לגבות כסף מצרכנים שמבצעים רכישות מהאפליקציה.
לפני שהסיפור נכנס לקוטלי בית המשפט, שתי החברות אז הגיעו לפשרה:  מאץ' הסכימה לשלב את מערכת התשלומים של גוגל כאלטרנטיבה משנית באפליקציות שלה (ביניהן גם אפליקציית ההיכרויות אוקיי קיופיד), ואילו גוגל הבטיחה לנסות לבוא לקראת מאץ' עד כמה שאפשר.
 ביום שני האחרון הגישה גוגל תביעה נגדית למאץ', ובעצם שברה שוב את הכלים. לטענתה של גוגל מאץ' "מעולם לא התכוונה לכבד את התנאים שלהם הסכימה", ובנוסף היא מאשימה את החברה שהיא "לא רוצה לשלם כלום" ומסרבת לשלם את העמלות הקבועות של ה-Play Store.
בתגובה לתביעה החדשה מסרה מאץ' לאתר הכלכלי בלומברג כי מדובר בתביעת השתקה מצד גוגל, "שלא רוצה שאף אחד אחר יתבע אותה", וטענה כי המדיניות שלה בנוגע לחנות ה-Play Store עוברת על חוקים פדרליים.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כותלי לא קוטלי
    אבשלום קור 07/2022/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כותל= קיר
    סגור