דיגיטל וטק

משחק מחשב חדש: רחל מאופקים מנטרלת מחבלים על ידי זריקת עוגיות

רבות דובר ברשת על המאמי הלאומית החדשה, רחל מאופקים. כעת, יוצא משחק רשת חדש ומשעשע במיוחד בכיכובה

מערכת ice | 
משחק Rachel power (צילום מסך Rachel power)
בבוקר שבת, 7 באוקטובר 2023, פתח ארגון החמאס במתקפת פתע על ישראל. במהלך החדירה לארץ, הגיעו המחבלים לאופקים בסביבות 6:45 בבוקר והחלו לבצע פיגועים. חמישה מחבלים פרצו לביתה של רחל ובעלה, דוד אדרי ולקחו אותם כבני ערובה. 
לאחר כחצי יממה בשבי שוחררו בני הזוג בפעולת חילוץ של הימ"מ.  סיפור היחלצותה של רחל מאופקים מהמחבלים של חמאס בשבת הארורה הפך לויראלי וגרר אחריו תגובות רבות ואף בדיחות ברשת. זאת בעיקר בשל התושייה והכיבוד המתוק שהסיח את דעתם של המחבלים ומשך זמן עד שהיא ובעלה חולצו מביתם ללא פגע.
למשחק המחשב החדש קוראים 'כוח רחל' בו הגולשים צריכים לנטרל את המחבלים באמצעות זריקת עוגיות ואסיפתם. המשחק הושק בדף ייעודי שהוקם לטובת המשחק.
יוצר המשחק מסר: "בתוך כל הטירוף גילינו לא מעט גיבורים אמיצים ואחת מהן היא רחל מאופקים, שבאומץ רב הסיחה את דעת המחבלים. רחל היא הדמות שנותנת לכולנו תקווה וקצת אור וקלילות במשחק תוכלו להנות מרגע של הסחת דעת מהמצב. רחל מאופקים מנטרלת את המחבלים על ידי זריקת עוגיות".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה