בחירות 2022
בקלפיות הנגישות נרשמו עימותים בין בעלי תו נכה ל"טרמפיסטים"
בעלי תו הנכה בקלפי הנגישה בירושלים וה'טרמפיסטים' שהגיעו להצביע בקלפי מסיבות שונות התעמתו על רקע העומסים הכבדים שנוצרו, זאת לאחר שבימים האחרונים מפלגות קראו במרומז לשימוש בקלפיות הנגישות
הלכנו לבדוק קלפי נגישה בשכונת רמות בירושלים וכך זה נראה: הסעות עם נגישות לצרכים מיוחדים חנו מול המתנ"ס ותורות ארוכים השתרכו. יחד עם בעלי תו נכה הגיעו גם אזרחים מן השורה שביקשו לחסוך מעצמם נסיעה מיותרת לאזור מגורי הוריהם.
הסדרן בקושי רב סידר את התור. בעלי תו נכה קודמו לרשימת התור והשאר נאלצו להמתין בכסיסת ציפורניים ובנשיכת שפתיים. אנשים שמרו תורות לחברים והדבר רק יצר עוד יותר תסיסה בקרב הממתינים בתור. בחוץ פעילי ש"ס קידמו בקריאות הפצרה להצביע למפלגה שלהם והיו שהסתפקו בשלום מנומס ובהארת פנים לבאים.
יצוין כי לאחר שבימים האחרונים מפלגות קראו במרומז לתומכים שנמצאים רחוק מכתובת מגוריהם להשתמש בקלפיות הנגישות, התקבלו בוועדת הבחירות דיווחים על עומסים בהן. בוועדה כועסים במיוחד על תשדיר הליכוד שקרא לתומכי המפלגה להצביע בכל קלפי נגישה בכפוף להנחיות.
עוד ב-
בוועדת הבחירות המרכזית חוששים מעומס על הקלפיות הנגישות ברחבי הארץ באופן שיקשה על נכים ומוגבלי תנועה להצביע, זאת לאחר שבימים האחרונים מספר מפלגות קראו לתומכיהן הנמצאים רחוק מכתובת מגוריהם הרשמית (סטודנטים, תלמידי ישיבות וכדומה) להשתמש בקלפיות אלה - ואף שהוסיפו הסתייגויות, יובילו למעשה להצבעה לכאורה בניגוד לחוק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



