השוק

לאחר הנפילות החדות: מגמה מעורבת בוול סטריט

לאחר יום שני השחור במדדי וול סטריט, המסחר בניו יורק נסגר היום במגמות מעורבות: S&P והנאסד"ק ירדו, חברות הטק אמזון ומיקרוסופט עלו
מערכת ice | 
וול סטריט (צילום shutterstock)
לאחר הנפילה הכואבת של מדדי המניות אתמול בוול סטריט, היום (שלישי) המסחר היה במגמה מעורבת. מדד S&P ננעל בירידה של 0.76% עם 5,572 נקודות, מדד הנאסד"ק עם ירידה של 0.18%, ומדד הדאו ג'ונס עם ירידה של 1.14%. 
ענקית השבבים Nvidia התאוששה מעט ועלתה ב- 1.68%, ומניות ענקיות הטק הניבו הניבו גם הן מגמה מעורבת, כשאמזון (+1.05%), מייקרוסופט (+0.08%), ומאטה (+1.29%) עלו. מאידך מניות אפל (-2.92%) ואלפבית (-1.09%) ירדו. 
הזעזוע שעברו מדדי המניות בארה"ב אתמול לא נראו זמן רב בוול סטריט. נאסד"ק, מדד חברות הטכנולוגיה, נפל ב- 4%, דאו ג'ונס 2.2% ומדד S&P שצמח בעקביות עד מעבר לקו ה- 6,000 נקודות צנח אף הוא ב- 2.7%. מדובר למעשה ביום הגרוע ביותר בוול סטריט מאז 2022. 
בבית הלבן לא ייחסו חשיבות יתרה לירידות החדות, ומסרו לרשת CNBC: "אנחנו רואים פער גדול בין רוח השטות של שוק המניות לבין מה שאנחנו רואים שמתרחש בקרב עסקים ואנשי עסקים, והאחרון משמעותי יותר מהראשון לגבי מה שצפוי לכלכלה בטווח הבינוני והארוך". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה