השוק

תשבור את השוק? OpenAI מכריזה על תוכנית מוזלת ל-ChatGPT

החברה מכריזה על מינוי בתמחור נמוך אשר יתחיל בשלב זה בהרצה ואיסוף נתונים לפני שיוצע במדינות נוספות על מנת להנגיש את שירותי הפרמיום של הצ'אטבוט ברחבי העולם
מערכת ice | 
ChatGPT (צילום shutterstock)
הצעה שקשה לסרב לה או שלא ממש? Open AI מציעה מינוי במסגרת תוכנית חדשה בשם "ChatGPT Go". המחיר יעמוד על פחות מ־5 דולר, אך אינו פונה לקהל הגלובאלי. 
המחיר של החבילה החדשה הוא 399 רופי הודים, כ־4.57 דולר. הודו היא השוק השני במספר המשתמשים בצ'אט ובהתייחס לכך שמדובר במדינה המאוכלסת בעולם, OpenAI רוצה להעמיק ולהפוך את המוצר שלה לנגיש יותר כלכלית עם תמחור מקומי.
ניק טורלי, מי שאמון על צ'אט ג'יפיטי, כתב בפוסט ברשתות החברתיות שהתוכנית תאפשר  להעביר כמות של פי עשר יותר הודעות, תמונות ג'נרטיביות והעלאות קבצים בין הצ'אט למשתמש ובנוסף הכפלת נפח הזיכרון בהשוואה לגרסה החינמית. 
"להפוך את ChatGPT ליותר נגיש וקל להשגה הייתה בקשה מהותית מהמשתמשים שלנו. אנחנו מריצים את Go קודם כל בהודו ונלמד מהפידבק שנקבל לפני שנרחיב את התוכנית למדינות נוספות", כתב טורלי.
המינויים הקיימים כרגע עולים בהודו כ־1,999 רופי למנוי הסטנדרטי וכ־19,900 רופי למינוי הפרמיום - סכום שנמוך בכמה אלפי רופי בודדים מהשכר החציוני במרבית המדינה. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה