השוק
ברגע האחרון: מנכ"לית טסלה ישראל לשעבר עוזבת את שמוליק ינאי
אחיו של עופר ינאי מחפש יו"ר חדש לחברת בלייד ריינג'ר, לאחר שהיזמית ואשת העסקים עדי גיגי, ביטלה ברגע האחרון את מועמדותה, שבוע לפני כינוס בעלי המניות. מה הוביל לביטול ברגע האחרון של מנכ"לית טסלה ישראל לשעבר?
היזמית הישראלית, עדי גיגי בת ה-42, כבר הייתה אמורה להתמנות כיו"ר החדשה של בלייד ריינג'ר של שמוליק ינאי, אחיו של עופר ינאי, אולם ברגע האחרון - ינאי מוצא את עצמו מחפש יו"ר חדש לחברה בגלל נסיבות פתאומיות.
נזכיר: ב-19 במאי הודיעו בחברה העוסקת בפיתוח טכנולוגיה לניקוי אוטונומי של מתקנים סולאריים של שמוליק ינאי (28.14%), כי הדירקטוריון אישר את מינויה של עדי גיגי ליו"ר החברה. בכך, בכפוף למינויה של גיגי, חגי כלימור מזרחי יסיים את כהונתו כיו"ר דירקטוריון החברה וימשיך לכהן כדירקטור.
על פי פרטי ההודעה: כיום מכהנת גיגי כמנכ"לית ומייסדת-שותפה של חברת סטארטאפ טכנולוגית הפועלת בתחום תשתיות האנרגיה והבינה המלאכותית, הנתמכת על ידי אחת מקרנות ההון סיכון המובילות בעולם. נוסף על כך, היא מכהנת בוועדה המייעצת של קרן ההשקעות Deep33, חברה בפורום האקלים של נשיא המדינה ועמיתת תוכbית Eisenhower למנהיגות.
מתפקידיה המוכרים בעבר: הצטרפותה בשנת 2017 לחברת טסלה ולאחר שנתיים מונתה למנכ"לית טסלה ישראל.
אספת בעלי המניות הייתה אמורה להתכנס בעוד 6 ימים, ב-29 לחודש, לאשר את מינויה כיו"ר דירקטוריון לא פעילה - זאת אומרת: לא מעורבת בניהול השוטף של החברה אלא סיוע בנושאי אסטרטגיה וממשל תאגידי, קשרי משקיעים וליווי עסקאות עבור 25 אלף שקל לחודש כולל מע"מ - לא כולל כתבי אופציה, תשלומים נלווים, החזרים ועוד.
אולם, היום (שלישי) הודיעה גיגי לחברה כי בשל נסיבות אישיות לא תוכל להתחיל לכהן כיו"ר החברה ובהתאם הסירה את מועמדותה לתפקיד. בכך, מטבע הדברים, תבוטל גם אספת בעלי המניות שהייתה אמורה להתקיים שבוע הבא.
עוד ב-
לחברת בלייד ריינג'ר קשר בעקיפין גם ל-VisionWave Holdings נותנת החסות ובעלי החברה דרך איש העסקים הצעיר אדיר סבג של הפועל חיפה בכדורסל. בחברה, גם נקשר שמו של עומר אדם כאחד המשקיעים. בחודש האחרון רכשה בלייד ריינג'ר חברה חדשה, חברת רכבים חשמליים אנבוי, בתמורה ל-14 מיליון דולר. הרכישה משתלבת באסטרטגיית בלייד ריינג׳ר להרחיב את פעילותה לעולמות התחבורה החשמלית, ניהול נכסים מבוססי אנרגיה מתחדשת, ותפעול פלטפורמות טכנולוגיות בעלות פוטנציאל צמיחה בינלאומי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



