השוק
ראשי המסחר לממשלה: "סגר מלא - או שנפתח את כל העסקים"
לאחר שהכריזו על התאגדות משותפת כדי למנוע את הפגיעה במסחר, כעת פורום ראשי המסחר מציבים אולטימטום לממשלה ותוקפים: "בגלל מדיניות הממשלה הושמדו 90 אלף עסקים ו-200 אלף מקומות עבודה"
במסיבת עיתונאים שקיים היום (ראשון), פורום ראשי המסחר בישראל, הציבו ראשי המסחר אולטימטום של 24 שעות לממשלת ישראל, לפיו במידה ולא ייכנס לתוקפו סגר הרמטי מלא של המדינה, כלל העסקים בסקטור המסחר בישראל יפתחו את שעריהם מחדש ב-10 בינואר ולא יום אחרי.
על פי ההצעה של פורום ראשי המסחר, במסגרת הסגר ההרמטי יפעלו אך ורק חנויות מזון ופארק עד השעה 19:00. כלל מקומות העבודה ומערכת החינוך יושבתו לחלוטין.
"החל מאתמול, לראשונה מאז פרוץ המשבר הכלכלי החמור חברו יחד, כאגרוף ברזל כנגד מדיניות הממשלה, שהפכה את המסחר לקורבן הראשי של הקורונה ללא סיבה, הארגונים: התאגדות רשתות המסחר, האופנה וההסעדה, פורום הקניונים, ארגון מסעדנים חזקים ביחד, איגודי השווקים, חנויות קטנות, רשתות קטנות, בינוניות וגדולות.כרגע יש פייק סגר. או סגר מלא מלא או שפותחים את המסחר ב 10 בחודש ולא יום אחרי", אמרו.
מי שחתומים על המהלך הם שחר תורג'מן, יו"ר התאגדות רשתות המסחר, האופנה וההסעדה, אופיר שריד, יו"ר פורום הקניונים ומנכ"ל קבוצת מליסרון, טלי פרידמן, יו״ר שוק מחנה יהודה, יו"ר איגוד השווקים, אבינועם מימון, יו״ר שוק באר שבע, חבר באיגוד השווקים, איציק מזרחי, יו״ר שוק התקווה חבר באיגוד השווקים ותומר מור, ראש ארגון מסעדנים חזקים ביחד.
עוד מתוך מסיבת העיתונאים: "בגלל מדיניות הממשלה הושמדו 90 אלף עסקים ו-200 אלף מקומות עבודה. מדובר בחצי מיליון עובדים שיוצאים ונכנסים לחל"ת כמו יו-יו. יש לנו עשרות אלפי זומבים שאף אחד לא סופר. רק אנחנו נכנסנו עד כה מתחת לאלונקה ואנחנו מודיעים לממשלת ישראל שאנחנו עדיין מוכנים להיכנס מתחת לאלונקה - תעשו סגר מלא".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


