השוק
חנן מור מקבל גב מסמי בבקוב, רועי רמוס ורני צים
בלעדי: ביקושים גבוהים בהנפקת המניות של חנן מור הביאו את הקבוצה להגדיל משמעותית את ההנפקה; השמות הנוצצים שלקחו חלק בהנפקה היו: קבוצת הראל, קרן נוקד, בית ההשקעות פסגות וקרן ספרה
יש לציין כי חנן מור השלים בחודש נובמבר (שטרם הסתיים) מהלך גיוסים מרשים של יותר מ-400 מיליון שקל. הגיוסים היו באמצעות הנפקת אג"ח שתי סדרות שונות בהיקף כספי כולל של 295 מיליון שקל, הנפקת מניות פרטית בתחילת החודש בהיקף של 30 מיליון שקל וההנפקה של אתמול שהייתה בהיקף של 105 מיליון שקל.
בין המשקיעים הבולטים בהנפקה של אתמול היו קרן נוקד של רועי ורמוס, קבוצת הראל שמנהל ההשקעות הראשי שלה הוא סמי בבקוב, בית ההשקעות פסגות שעבר לא מכבר לבעלותו של איש העסקים רני צים וקרן ספרה.
בשבוע שעבר פרסמה חברת חנן מור את הדוחות הכספיים לרבעון השלישי של השנה שהיו מרשימים והביאו לידי ביטוי את התקופה הטובה בה נמצא שוק הנדל"ן המקומי. חנן מור, יש לציין, זכה לא מכבר במכרז במתחם שדה דב בעסקה בעלות של 1.5 מיליארד שקל שהיא זו שאמורה להציב אותו בליגה הראשונה של יזמי הנדל"ן בישראל.
את הרבעון השלישי סיימה חנן מור עם רווח נקי של כ-59 מיליון שקל ובשלושת הרבעונים הראשונים של השנה הרוויחה החברה כ-80 מיליון שקל שהם רווחי שיא עבור החברה שהייתה מרוכזת עד כה באזורים משיקים לאזור המרכז ועושה מהלכים להיכנס ללב אזורי הביקוש.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.צים ממתין לא בפינהשמיל 11/2021/17הגב לתגובה זו0 0פשוט אבלע אותו בלי מלח הוא פשוט בהתלהבות אחרי המכרז הוא עוד לא יודע לאיפה נכנססגור
-
1.תעבי הבצע וחזירי העושרברכה 11/2021/17הגב לתגובה זו0 1המשקיעים שלהוטים לסחורה איכותית??? הצחקתם אותי. חנן מור חברת הבנייה הכי גרועה שיש בשוק ועושה את רווחיה על גבם של הקונים שקונים איכות זבל.סגור


