השוק
חלל תבצע רכישת עצמית של אג"ח ב-80 מיליון שקל
ההכנסות של חלל שברו שיא של 26 רבעונים והסתכמו ב-24 מיליון דולר; צבר ההזמנות של החברה עומד על 303 מיליון דולר; קופת המזומנים של החברה מסתכמת ב-136 מיליון דולר
חברת חלל פרסמה היום את הדוחות הכספיים לרבעון הראשון של השנה כשבמקביל הודיעה על רכישה עצמית של אגרות החוב שלה בהיקף של 80 מיליון שקל. במהלך החודש האחרון חתמה החברה על הסכם לאספקת שירותי תקשורת וציוד תקשורת לחברת Get Sat באמצעות הלוויין עמוס 17 בהיקף של כ -6.9 מיליון דולר לתקופה של שנתיים.
הכנסות החברה ברבעון הן הגבוהות מזה 26 רבעונים וה-EBITDA הנו הגבוה מזה 27 רבעונים כשקצב המכירות השנתי של הלוויין עמוס 17 עומד על כ-24 מיליון דולר בהתבסס על מכירות הרבעון. בסך הכל רשמה החברה הכנסות רבעוניות של 24 מיליוני דולר בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד כשהכנסות הלוויין המתקדם עמוס 17 גדלו בכ- 82% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד.
הרווח התפעולי לרבעון גדל בכ-61% לכ-5.5 מיליוני דולר בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד.
צבר ההזמנות הכולל של החברה מסתכם בכ- 303 מיליון דולר, מתוכו צבר ההזמנות ללוויין עמוס 17 בנקודת שמים 17°E מסתכם בכ- 56 מיליון דולר. יתרות המזומנים בחברה לסוף השנה עומדות על כ-136 מיליוני דולר.
חלל תקשורת, ספקית תקשורת לוויינים, הינה הבעלים של צי לווייני עמוס, הכולל את הלוויין הדיגיטלי רחב הפס (HTS) עמוס 17, אשר מרחיב את רשת פריסתה של החברה לאפריקה, המזרח התיכון ואסיה.
צי הלוויינים "עמוס", הנמצא בבעלות החברה, ממוקם בנקודות שמיים אסטרטגיות ומעניק לחלל-תקשורת כיסוי רחב ואמין על אפריקה, אסיה, אירופה, המזרח התיכון וחלקים מארה״ב. באמצעות הלוויינים עמוס 3 ועמוס 7, הממוקמים במשותף ב-°4 מערב, עמוס 4 הממוקם ב-65° מזרח ועמוס 17 ממוקם ב-°17 מזרח, יחד עם מערך תחנות קרקעיות (Teleports) בכל איזורי הכיסוי, מציעה החברה פתרונות הכוללים, בין השאר, שירותים מנוהלים ומקצועיים, פתרונות Turn-Key, Cellular Backhaul, פתרונות Trunking כמו גם שירותי לוויין לשידור, נתונים ופס רחב. בין לקוחות החברה נמנים ספקי אינטרנט, מפעילי טלקום ומפעילים סלולריים, מפעילי שידורי טלויזיה (DTH / OTT), אינטגרטורים ברשת וסוכנויות ממשלתיות, לצרכים אזרחיים וביטחוניים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


