השוק

היוניקורן OwnBackup גייסה רכש חדש

מיקי חיוט מונה ל-Director of DevOps במערך הפיתוח של חברת היוניקורן הישראלית, המתמחה בהגנה על מידע המאוחסן בענן ובניהול כמויות עצומות של מידע עסקי 
צילום pixbay
מיקי חיוט מונה ל-Director of DevOps במערך הפיתוח של חברת היוניקורן OwnBackup, המתמחה בהגנה על מידע המאוחסן בענן ובניהול כמויות עצומות של מידע עסקי בסביבות כמו דיינמיקס, סרוויס נאו, סיילספורס ועוד. 
מיקי הוא בעל ניסיון של למעלה מ-20 שנים בפיתוח ובתפקידי ניהול מערכות, ונחשב לאחד המומחים הגדולים בישראל בתחום ה-DevOps, לרבות עבודה עם טכנולוגיות מתקדמות כגון Micro-services, כלי Deployment ואינטגרציה, עבודה על גבי Linux ועם קונטיינרים. הוא שימש לאורך השנים יועץ ומלמד תכנים מקצועיים, בין השאר במכללת ג׳ון ברייס. בשבע השנים האחרונות עבד חיוט בחברת Infini-T כארכיטקט תשתיות בכיר, ולפני כן, היה בתפקיד דומה ב-GoTech ו- Head Of DevOps בסולביט. הוא בעל תואר במדעי המחשב מהמכללה למנהל. 
ליאת אשכנזי, סמנכ"לית פיתוח בכירה באונבאקאפ, בירכה על המינוי: "אנחנו נמצאים בתהליך של בניית מרכז הפיתוח הטוב ביותר בתעשייה וגאים לצרף לשורותינו את מיקי, אחד מתותחי ה-ה-DevOps הטובים בארץ. הניסיון והידע שלו ייקח חלק חשוב מהמאמץ הזה." 
חברת OwnBackup (אונבאקאפ) הוקמה ב-2015 ומובלת על ידי סם גוטמן (מנכ"ל), אריאל ברקמן (Chief product security officer) ואורי ינקילב (סמנכ"ל מכירות). אונבאקאפ משרתת כיום כ- 5,000 לקוחות ברחבי העולם ועובדים בה כ- 800 עובדים, מתוכם כ- 150 עובדים במרכז הפיתוח בישראל והשאר במרכזי הפיתוח בארה״ב ובהודו. כמו כן, ישנם סניפים נוספים לחברה בלונדון, צרפת ובאוסטרליה. בשנה שעברה הפכה החברה ליוניקורן בשווי של  3.35 מיליארד דולר לאחר חמישה סבבי גיוס משמעותיים בהיקף כולל של מעל לחצי מיליארד דולר. 
עקבו אחרינו
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה