רכילות עסקית

בגיל 46: דובי פרנסס משיק את האתגר הבא - "בשורה אדירה למשק"

דובי פרנסס משיק תוכנית MBA ייחודית ב-AI בישראל בשיתוף אוניברסיטת בן-גוריון ו-The Institute. התוכנית החדשה משלבת הסמכה מקצועית ב-AI עם הכשרה מעשית, קורסים מתקדמים וחיבור ישיר לעולם העסקי: "מנהלים שלא יאמצו את הבינה המלאכותית יהפכו לדינוזאורים"
ירון שמאי |  1
דובי פרנסס
דובי פרנסס, השותף המייסד של קרן ההשקעות Group 11 וכוכב "הכרישים" לשעבר, הודיע היום על השקת תוכנית MBA משולבת עם הסמכה מקצועית ב-AI – הראשונה מסוגה בישראל. ההשקה פורסמה בפרופיל הלינקדאין של פרנסס, והכוונה היא להכשיר את דור המנהלים הבא בישראל בתחום הבינה המלאכותית.
"אם אתם סטודנטים או מנהלים צעירים שחושבים על התואר השני הבא שלכם – הבשורה הזו בשבילכם", כתב פרנסס. "בעידן שבו AI משנה את כללי המשחק העסקיים בכל תחום, אנחנו עומדים בפני מחסור חמור במנהלים שמבינים לעומק את הטכנולוגיה הזו. מנהלים שלא יאמצו את כלי הבינה המלאכותית כיום – יהפכו לדינוזאורים ניהוליים".
התוכנית, בשם MBAI, נוצרה בשיתוף אוניברסיטת בן-גוריון בנגב וה-MBAI – The Institute, המרכז הלאומי לקידום הבינה המלאכותית בישראל. היא משלבת תואר MBA אקדמי מלא עם הסמכה מקצועית מטעם The Institute, קורסים מעשיים על טכנולוגיות מתקדמות, ומפגשים עם מרצים בכירים ושותפים מהעולם העסקי.
בין הקורסים בתוכנית ניתן למצוא אסטרטגיה עסקית בעידן ה-AI, קבלת החלטות מבוססת Big Data וניהול שיווק עם AI. התוכנית נועדה להכשיר מנהלים שמבינים AI לא רק כטכנולוגיה אלא כשפת הניהול החדשה.
פרנסס ציין כי מדובר ב"צעד משמעותי בהכשרת דור המנהלים הבא של ישראל והזדמנות ייחודית עבורכם". בהודעה מיוחדת, הוא הודה לפרופ' יותם לוריא, ד"ר תומר שושי, מיקי גינסברג מנכ"ל The Institute, נתי אמסטרדם מ-NVIDIA, ולמשרד ראש הממשלה על שותפותם בהקמת התוכנית.
לפי פרנסס, התוכנית היא "בשורה אדירה למשק הישראלי – ובשורה פנטסטית גם עבורכם".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אנ ט י פ ט (ל"ת)
    איף 11/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור