רכילות עסקית

רון שחר לא רק טאלנט: זה הפרויקט החדש שבו הוא משקיע

יש טאלנטים ופרזנטורים שמסתפקים בחיוך למצלמה, ויש כאלה שמאמינים במוצר ושמים את הכסף שלהם עליו. המנחה המיתולוגי של המירוץ למיליון הוא אחד כזה, ולכן הוא החליט לרכוש דירה להשקעה בפרויקט היוקרה - שהוא עצמו מפרסם | כל הפרטים

מערכת ice | 
רון שחר (צילום קרדיט: רפי דלויה)
יש טאלנטים ופרזנטורים שמסתפקים בחיוך למצלמה, ויש כאלה שמאמינים במוצר עד כדי כך שהם שמים את הכסף שלהם על השולחן. רון שחר, המנחה המזוהה ביותר עם תוכנית הריאליטי "המירוץ למיליון", נבחר להוביל את הקמפיין החדש של חברת גינדי גלובל תחת הכותרת המסקרנת "המירוץ לדירה בפחות ממיליון שקל".
אבל פה הסיפור מקבל תפנית מעניינת כאשר במהלך צילומי הקמפיין הגיע שחר למשרדי המכירות של החברה, ובסיום הפגישה יצא כשהוא אוחז בחוזה רכישה לדירה להשקעה בפרויקט עצמו.
בכך הפך שחר מהפנים של המותג לאחד מלקוחותיו, צעד שמעניק משנה תוקף למסרים השיווקיים של הקמפיין. מדובר בפרויקט "Royal Dreams" הממוקם ברובע "City of Dreams" בלימסול, אזור שנחשב לאחד המבוקשים בקפריסין ומשמש כבית למלון הקזינו הגדול ביותר באירופה.
הפרויקט החדש מתפרס על פני כ-37 דונם וכולל 260 יחידות דיור ברמת גימור גבוהה במיוחד. המתחם תוכנן כריזורט יוקרתי המציע לדייריו בריכות, מתקני ספא, מגרשי ספורט, חדרי כושר מתקדמים ואפילו חללי עבודה משותפים.
זהו הפרויקט השני של גינדי גלובל באותו תא שטח, לאחר שהפרויקט הראשון של החברה באזור נמכר במלואו בתוך כשנה בלבד, נתון שהניע את החברה להרחיב את פעילותה במיקום האסטרטגי הזה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה