אוכל

אחרי המלחמה: מתחם קולינרי חדש בצפון יוקם על ידי גיוס המונים

מתחם קולינרי חדש מבקש להביא את הבשורה לצפון שממשיך להתאושש אחרי המלחמה. כעת, מבקשים הבעלים, עזרה מהציבור להתגייס למימון ההמונים שמפנק חיילים ואנשי מילואים
מערכת ice | 
מתחם קולינרי בצפון (צילום גלעד מטרני, shutterstock)
אחרי המסעדות והברים שמתחילים להפתח לאט לאט בצפון, יש כאלו המבקשים להביא את הבשורה עם מתחם קולינרי ענק ומיוחד. "זאק'" עתיד להיות מתחם בילוי לחובבי האוכל בגליל המערבי והאנשים שעומדים מאחוריו קוראים לקהל לעזור להם להשים את החלום.
מי שעומד מאחורי המתחם המסקרן הם מוריס זריהן וגלעד מטרני - הבעלים המשותפים של מסעדת הבוטיק "מועדון ארוחת בוקר", שפועלת כבר 14 שנים והפכה מזמן למוסד בצפון. אליהם מצטרף עידו פיינר - הבעלים של המעדניות "דנדי" ברישפון ושותף במסעדת "גוז' ודניאל" המפורסמת.

מתחם הקולינרי החדש בצפון, צילום: גלעד מטרני
מתחם הבילוי “ז’אק”, מתוכנן להיפתח בקרוב בגשר הזיו על שטח רחב ידיים ויפעלו בו מספר מתחמים שיעניקו חוויה קולינרית מלאה. המתחם יכלול גינת בירה עם אווירה תוססת, מעדנייה עם תוצרת מקומית, כריכים וקפה איכותי. וביסטרו עם תפריט שף, יינות וקוקטיילים. מבקרי המתחם, יוכלו ליהנות מהנוף ואף לערוך במקום פיקניק. בנוסף, יוקם גם מקום לאירועים פרטיים ופופ אפים.
המתחם היה אמור להיפתח יום אחרי השבת השחורה, אך נדחה בעקבות המלחמה. כעת הצוות מגייס תמיכה דרך קמפיין Headstart, כדי להתניע את הפתיחה באביב הקרוב. הקהל מוזמן לרכוש שוברים אישיים או כתרומה לחיילים ואנשי מילואים.
אתר גיוס ההמונים מציע לקהל הרחב מגוון של שוברים לרכישה - החל מסל פיקניק רומנטי ועד לשוברים לארוחות מפנקות עבור חיילים ואנשי המילואים. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה