אוכל
תגידו שלום לאכילה רגשית: המתכון לסלט אבוקדו שהולך לשגע אתכם
בימים של חוסר ודאות, כששגרת החיים מתערערת והלב מחפש רגע של נחמה - אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכר ואהוב.
"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מגישה מתכון לסלט קרמי, עשיר בטעמים, עם טוויסט: סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת. הסלט קל להכנה, מתאים כארוחת בוקר מושלמת או כממרח מפנק לצד לחם טוב, כי גם בזמנים של אי שקט, מגיע לכולנו רגע קטן של טעם טוב.
מצרכים (לכ-2-3 מנות):
2 אבוקדו מוכנים לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כפית חרדל רגיל או גרגרים
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
2 אבוקדו מוכנים לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כפית חרדל רגיל או גרגרים
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
עוד ב-
אופן ההכנה:
- בקערה מועכים את האבוקדו עד למרקם קרמי אך לא חלק מדי.
- מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, ביצה מגוררת אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
- מגרדים מעל את הביצה הקשה השנייה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.
- מגישים לצד לחם טרי ואיכותי, או לצד טוסט, קרואסון או בייגל.
- אפשר להוסיף מעט בצל סגול קצוץ דק, כוסברה או צ'ילי טרי – למי שאוהב טעמים נועזים יותר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


